càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra UNESCO-UV participa en projectes d'Aprenentatge-Servei realitzats en col·laboració amb les ONGDs Save the Children (CV) i ACNUR (CV)

  • 31 de maig de 2023
Cartell campanyes creatives
Font: imatge de l'Observatori del Refugi: https://www.observatoridelrefugi.org/

Aquests projectes, emmarcats dins de la càtedra, s'han realitzat dins de l'assignatura Filosofia de l'Educació del Grau de Pedagogia, per part de quatre grups d'alumnes del grup PB.

La Càtedra UNESCO-UV Educació Global al Mediterrani: Estudis per a la Pau, la Interculturalitat i la Sostenibilitat ha finançat aquest projecte de l’Observatori del Refugi, que tenia com a objectiu generar activisme universitari en defensa dels drets humans de les persones refugiades, el seu acolliment inclusiu i la consecució dels ODS.

A través d'aquesta iniciativa, l'alumnat de la UV ha realitzat un curs taller de campanyes creatives, en el qual han dissenyat i dut a terme accions de sensibilització entorn de diferents aspectes de la realitat del refugi i el desplaçament forçat.

En la web de l'Observatori del Refugi (ACNUR-CV) es pot consultar més informació sobre les Campanyes creatives de sensibilització on es mostra part de la meravellosa col·laboració realitzada per les alumnes de Pedagogia de la Universitat de València.

Cartell del projecte