càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Les càtedres d’Economia del Bé Comú i d’Ètica Empresarial participen en un curs associat al Projecte FdÈtica de la Facultat d’Economia

  • 4 de juliol de 2017
curso verano fdetica

Les càtedres d’Economia del Bé Comú i d’Ètica Empresarial IECO-UV de la Universitat de València organitzen un curs associat al Projecte FdÈtica de la Facultat d’Economia. L’objectiu d’aquest curs és proporcionar els principis i les eines necessàries per a integrar conceptes relacionats amb la sostenibilitat i recollits en els diferents mòduls.

L’activitat, que es desenvoluparà durant un total de 12 hores entre els dies 18 i 19 de juliol, porta per títol “A la recerca del bé comú: ètica i humanisme empresarial”, i s’emmarca dins de la 34a edició de la Universitat d’Estiu de Gandia, que sota el lema “Temps incerts” tindrà lloc entre el 17 i el 21 de juliol de 2017.

El programa del curs, coordinat per Joan R. Sanchis Palacio (catedràtic del Departament de Direcció d’Empreses ‘Juan José Renau Piqueras’ de la Universitat de València), girarà entorn de tres eixos principals representats en tres mòduls:

  • Economia del bé comú i banca ètica
  • L’empresa responsable, sostenible i competent
  • Ètica empresarial i sostenibilitat

El curs es celebrarà en el Centre Internacional de Gandia (C/ Tossal, 8), i el termini d’inscripció romandrà obert fins al dia 5 de juliol. Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç.