càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Convocats els Premis EBC al millor Treball Fi de Grau i millor Treball Fi de Màster de la Universitat de València en Economia del Bé Comú

  • 10 de juny de 2021
CARTELL DELS PREMIS

La Càtedra EBC convoca la V Edició dels Premis EBC al millor Treball Fi de Grau (TFG) i millor Treball Fi de Màster (TFM) realitzats per estudiants que hagen obtingut el seu títol de grau o màster en la Universitat de València, mitjançant la realització d’un TFG o TFM en alguna temàtica relacionada amb l’Economia del Bé Comú durant el curs 2019/2020.

La Càtedra EBC té entre un dels seus objectius fonamentals el reconeixement de la investigació que s'està desenvolupant en l'àmbit de l'Economia del Bé Comú, així com la disseminació dels resultats de la investigació i la transferència del coneixement.

Per això, la Càtedra EBC convoca la V Edició dels Premis EBC al millor Treball Fi de Grau (TFG) i millor Treball Fi de Màster (TFM) realitzats per estudiants que hagen obtingut el seu títol de Grau o Màster en la Universitat de València, mitjançant la realització d'un TFG o TFM en alguna temàtica relacionada amb l'Economia del Bé Comú.

Podran optar al premi tots aquells estudiants, de qualsevol nacionalitat, que hagen presentat i aprovat el seu Treball Fi de Grau o Treball Fi de Màster en la Universitat de València durant el curs 2019 a 2020.

El premi dirigit al millor Treball Fi de Grau (TFG) està dotat d’un import de 500 euros i el premi dirigit al millor Treball Fi de Màster (TFM) d'un import de 1.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds romandrà fins al 30 de juny de 2021 a les 14 hores.

Les bases completes i els formularis de sol·licitud estan disponibles en els següents enllaços: