càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Publicada la resolució dels guanyadors del II Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià

  • 23 d’octubre de 2018
Image de la noticia

Ja ha sigut publicada en el Tauler Oficial la resolució de la Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València (enllaç), per la qual s'atorguen els premis de la 2a edició del Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià organitzat per la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatge Valencià UV.

El 1er Premi ha sigut concedit a Fernando Prieto Varela per la seua fotografia “Bèrnia i Guadalest”, mentre que el 2on Premi li ha correspost a David Sangüesa Español per la imatge “Xarxes”. Finalment, el 3r Premi ho ha obtingut Sara Portela i Valls per la instantània “Barques, aigua… silenci”.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar la divulgació dels paisatges valencians premiant fotografies que arrepleguen les qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials…) del territori de la Comunitat Valenciana.

En el concurs poden participar estudiants i titulats de qualsevol de les universitats públiques valencianes. Els premis ascendeixen a 350 € el 1er, 200 € el 2on i 150 € el 3er.

Enhorabona als premiats.