càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València i la Fundació Universitat-Empresa ADEIT van crear, per mitjà d’un conveni de col·laboració, la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València amb l’objectiu de potenciar i fomentar la docència i la difusió de la cultura empresarial entre els estudiants universitaris, per propiciar-ne l’esperit empresarial mitjançant la transmissió dels coneixements necessaris que els permeten accedir al món de l’empresa com un dels sectors més representatius de la nostra societat.
La Càtedra de Cultura Empresarial es regeix per un patronat integrat per professorat universitari i empresaris de reconegut prestigi, que amb la seua incorporació han mostrat l’interès que té per al nostre entorn socioeconòmic el fet que els titulats disposen d’una cultura empresarial adequada al desenvolupament de la societat en què s’inseriran professionalment.

President: Carlos Pascual de Miguel

Directora de la Càtedra: Encarna Mazón Ballester

Director Acadèmic: Adolfo Utor Martínez

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies