El Centre d’Investigacions sobre Desertificació és un centre mixt d’investigació (Consell Superior d'Investigacions Científiques, Universitat de València i Generalitat Valenciana) dedicat a l’estudi de les causes, factors i processos de desertificació.

El centre està format per un equip multidisciplinari que dirigix els seus esforços a la tipificació dels sòls i a l’estudi dels processos de degradació dels mateixos, a l’estudi de l’ecologia i evolució de les plantes, així com a analitzar i integrar la informació sobre l’estat i dinàmica dels distints components del medi en cartografies temàtiques com a base per a la planificació territorial.

El centre desenvolupa les seues activitats mitjançant els Departaments de Degradació i Conservació de Sòls, de Planificació Territorial i d’Ecologia Vegetal, amb un total d'11 investigadors de plantilla.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies