Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • CECT

La CECT i el BEA organitzen la III Reunió de la Xarxa d'Excel·lència MicroBioSpain

  • 2 d’abril de 2019
Banco Español de Algas (BEA)

La III Reunió de la Xarxa d'Excel·lència MicroBioSpain se celebrarà els dies 8 i 9 d'abril en el Banco Español de Algas (BEA) (Telde, Gran Canària) organitzada pel BEA i la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT).

La jornada del dia 8 està destinada a presentar les xarxes de col·leccions de microorganismes a Espanya, Itàlia i Portugal, i la Red de Colecciones del Programa Nacional de Recursos Fitogenéticos, una xarxa consolidada i dependent de l'Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA). A continuació, s'obrirà un fòrum de discussió amb empreses del sector biotecnològic per a explorar el seu potencial en futures aplicacions. L'assistència és gratuïta per a les persones interessades.

El dia 9, serà una jornada de treball dels representants dels 8 centres integrants de la Xarxa d'Excel·lència MicroBioSpain per a discutir sobre els detalls i avanços de l'acció.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies