Logo de la Universitat de València Logo Col·leció Espanyola de Cultius Tipus Logo del portal

Nou sistema de sol·licitud de serveis - LIMS

  • 8 de febrer de 2021
LIMS

Informem a tots els nostres usuaris que a partir del 15 de febrer de 2021 hauran de sol·licitar els serveis de la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus – CECT a través de la Plataforma LIMS de la Universitat de València, per la qual cosa deixarà d'estar operatiu l'actual sistema de petició de ceps i serveis.

L'accés a l'esmentada Plataforma LIMS de la Universitat de València es realitza a través de la ruta d'accés https://lims.uv.es:8000/

Per a poder realitzar qualsevol sol·licitud ha d'accedir a la Plataforma i sol·licitar l'alta com a usuari extern o com a usuari intern de la Universitat de València.

Només han de sol·licitar l'alta els usuaris PRINCIPALS (UP), responsables de l'autorització del pagament dels serveis prestats. Una vegada registrat, procedirem a facilitar-li les credencials d'accés (usuari i contrasenya) que li permetran accedir a la plataforma. Aquestes credencials les podrà modificar, en qualsevol moment, i, si escau, donar d'alta a tots aquells Usuaris Col·laboradors (UC), que vagen a sol·licitar serveis de la CECT al seu càrrec.

Qualsevol problema o dubte que li sorgisca pot plantejar-la a través del correu electrònic gestlims.cect@uv.es