UVCulturaUV Logo del portal

  • Universitat de València

Proves d’accés per a l’Orquestra Filharmònica de la UV

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

Període de l'esdeveniment: De 28 de de juny de 2018 a 18 de d’octubre de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 09:00 a 14:00.

 

Lloc de realització: Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València (Amadeu de Savoia 4-4a planta, València), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

 
Descripció:

La Universitat de València ha obert el període d’incorporació de nous músics a la seua Orquestra Filharmònica. Per formar-ne part cal passar unes proves d’accés que aquest curs se celebraran a partir del pròxim 22 d’octubre.

Les persones interessades no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys dels estudis professionals de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris. Es convoquen proves per a fagot, trompa aguda, trompa greu, arpa, violí, viola, violoncel i contrabaix.

La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se, abans del 18 d’octubre, mitjançant el formulari que es troba en l’enllaç directe http://go.uv.es/5Wbz000 de la pàgina web http://www.fundaciouv.es/aam o telefonant a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96, en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, excepte festius i període vacacional de l’1 al 31 d’agost.

 
Organitza:

Àrea d'Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València.

http://www.fundaciouv.es/aam

 

Contacta: pam@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies