UVCulturaUV Logo del portal

LABORATORI D’INNOVACIÓ
Transdisciplinarietat. Treballar, menjar, viure sense pressa

© Pascual Timor Hermano

 

 

Jornades de reflexió i debat al voltant dels factors que condicionaran el desenvolupament de productes seriats en ceràmica –o d’altres materials- baix el prisma de l’Slow Food, de l’Slow made i dels ODS per al 2030.

 

Els ràpids i intensos canvis socials i tecnològics a què estem assistint fan que hui més que mai siga necessària una col·laboració estreta entre distintes disciplines per a desenvolupar nous productes. Al Laboratori d’Innovació comptarem amb veus que des de l’artesania i la producció seriada en ceràmica, el disseny, la gastronomia, l’urbanisme o l’agricultura, reflexionaran sobre les transformacions que estan produint-se en els seus respectius camps. Només des d’una visió transdisciplinar i holística podrem respondre adequadament a les necessitats objectuals i de paradigma d’una societat en procés d’adaptació a un nou model d’existència.


Aquest laboratori es desenvolupa en dues sessions, que se celebraran els dies 8 i 9 de setembre en horari de vesprada. Les persones interessades s'han d'inscriure de manera gratuïta i amb antelació. Qui vulga assistir a les dues sessions, s’ha d’inscriure per separat en cadascuna d’elles:

 

INSCRIPCIONS 8 DE SETEMBRE: https://links.uv.es/mL3j4GU

INSCRIPCIONS 9 DE SETEMBRE: https://links.uv.es/juEz1Ia  

 

Consultar programa complet ací.