UVCulturaUV Logo del portal

Pedro Armestre. Llibre documental Plaça Presa.

 

 

 

 
 
 
 
www.pedroarmestre.com/

El fotoperiodista Pedro Armestre presenta el projecte de llibre fotogràfic Plaça presa, valuós document gràfic sobre el Moviment 15M i l’Acampada Sol.

Plaça presa és l’essència, transformada en llibre, del treball fotogràfic realitzat per a l’Agència France Press, per al qual va conviure, des del 15M, amb els Indignats d’Acampadasol al campament reivindicatiu establert a la Puerta del Sol. Acampadasol és el brou de cultiu per despertar els ciutadans. Pensar entre tots com crear un món on les persones i la natura estiguen per damunt d’interessos econòmics.

La nostra història ha sigut recollida en un llibre fotogràfic d’alta qualitat. La imatges hi apareixen acompanyades dels missatges i pensaments que els ciutadans van deixar escrits a la Puerta del Sol.

El projecte està gestionat gràcies a la plataforma espanyola de crowdfunding (finançament en massa) "Verkami”. Els creadors poden finançar les seues obres amb les aportacions directes que el seu públic hi fa, el qual rep a canvi recompenses exclusives. Així, Verkami proposa replantejar les formes de produir i consumir cultura i la relació entre els creadors i la gent que admira la seua feina. Verkami ha sigut avalat pel premi "Tendències" a la millor indústria cultural emergent, que atorga el diari El Mundo de Catalunya.