UVCulturaUV Logo del portal

Nuevas tendencias en políticas culturales y marcos de financiación

Cartel

WebinarsLANAU. Actividad presencial y en línea

WebinarsLANAU: Conversaciones ciencia, evidencia y razón

Nuevas tendencias en políticas culturales y marcos de financiación

Presentación de la guía ‘Hacia una cultura sostenible’ (REDS)
Introducción: Marta García Haro. Directora de REDS.
Ponencia principal: Alfons Martinell. Grupo de Trabajo en Cultura de REDS


Políticas públicas y financiación europea: ¿Cómo hacer operativa la centralidad de la cultura para el desarrollo sostenible?
Augusto Paramio. Europa Creativa, Ministerio de Cultura y Deporte
Fabienne Trotte. Relais Culture Europe


Presenta: Ester Alba. Vicerectora de Cultura i Esport UV
Modera: Raúl Abeledo. Director académico Observatorio Cultural UV

En el webinar ‘Noves tendències en polítiques culturals i marcs de finançament’, la responsable de la Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible (REDS), Marta García Haro, i el director del grup de treball sobre Cultura i Desenvolupament Sostenible de REDS, Alfons Martinell, presenten la guia ‘Hacia una cultura sostenible’, iniciativa pionera al nostre país sobre com integrar l'Agenda 2030 en el sector cultural. En segon terme, el seminari ofereix una taula de debat sobre polítiques públiques i finançament europeu, que compta amb la participació de Fabienne Trotte, directora de projectes d'Investigació i Innovació de Relais Culture Europe, i Augusto Paramio, coordinador de l'Oficina Europa Creativa. Com a novetat, el principal responsable d'aquesta Oficina del Ministeri de Cultura i Esport anuncia que a partir d'ara són també Punt Nacional d'Informació del nou programa CERV (Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors), l'objectiu del qual és la promoció i reforç dels drets i valors de la UE. L'acte és presentat per la vicerectora de Cultura i Esport de la Universitat de València, Ester Alba, i moderat pel director acadèmic de l'Observatori Cultural UV, Raúl Abeledo.

Inscripción necesaria asistencia presencial (capacidad limitada e inscripción condicionada a la aceptación del protocolo de seguridad sanitario): https://www.uv.es/webinarslanau

Inscripción necesaria conexión Blackboard: ttps://ir.uv.es/0KUSjcP