Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

AMPLIACIÓ PERÍODE D'INSCRIPCIÓ FASE LOCAL OLIMPÍADA ESPANYOLA DE QUÍMICA

  • 16 de novembre de 2020
Imatge Química

En aquesta Olimpíada, organitzada per la UV i la UPV en col·laboració amb la Reial Societat Espanyola de Química i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat, podrà participar l'alumnat del curs 2020-2021 que estudia Química de 1r o de 2n de batxillerat.

Amb aquesta competició es pretén estimular l'estudi de la química entre els joves, premiar l'esforç i l'excel·lència acadèmica i finalment divulgar la química i servir de punt de trobada entre l'ensenyament secundari i la universitat.

L'alumnat inscrit realitzarà, el divendres 20 de novembre de 2020, una prova de preselecció, on se seleccionarà un equip d'entre 16-20 estudiants que realitzaran un seminari formatiu de 12 sessions a partir del 4 de desembre. La prova de la Fase Local de l'Olimpíada de Química es realitzarà en el mes de març de 2021.

La inscripció estarà oberta fins al  18 de novembre de 2020 en l'enllaç  https://ir.uv.es/delegacio/OLIMPIADA DE QUIMICA

Calendari Fase Local - Olimpíada de Química

  • Prova de Preselecció: Divendres 20 de novembre de 2020, a les 16 hores a l'Aulari Interfacultatiu del Campus de Burjassot
  • Seminari formatiu (48 h. per a l'alumnat preseleccionat): a partir del 4 dedesembre de 2020
  • Prova Fase Local (participa tot l'alumnat preseleccionat): Març de 2021 a la Facultat de Química de la Universitat de València (Campus de Burjassot). Les 6 persones que resulten seleccionades en la Fase Local participarna en la Fase Nacional. 

Davant l'actual situació de pandèmia per la COVID-19, tant en les proves com en les classes s'aplicaran els protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitària (separació, màscara, etc.).

Llista d'enllaços: