Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

XI Edició de l'Olimpíada de Filosofia de la Comunitat Valenciana

  • 3 de desembre de 2018
Logo Olimpíada de Filosofia

Obert el període d'inscripció de la XI Edició de la Fase Local de l'Olimpíada de Filosofia 2018-19 de la Universitat de València.

Podrà participar en la Fase Local de l'Olimpíada de Filosofia l'alumnat de 1r i 2n de batxillerat, avalat o avalada pel docent del seu centre. La participació serà individual i per cada centre podran concórrer tants estudiants/es com es considere.

La inscripció romandrà oberta fins al 21 de desembre de 2018, caldrà enviar la fitxa d'inscripció del centre amb les dades de l'alumnat per correu electrònic a olimpiada.filosofia@uv.es

La prova, es realitzarà el dimecres 6 de febrer de 2019, a les 10 hores a l'Aula Magna de la facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València. Consistirà en l'elaboració, per part de l'alumnat, d'una dissertació filosòfica relacionada amb la temàtica "Realitat i aparença al món actual", partint d'una pregunta orientativa o d'un fragment que es proposarà en el moment de la prova. Les i els estudiants disposaran de 90 minuts per escriure la seua dissertació.

A cada fase local hom seleccionarà per a la fase autonòmica 5 dissertacions, com a màxim, puntuades d'acord amb els criteris següents:

  • Expressió i qualitat literària de la dissertació (2 punts)
  • Estructura i coherència argumentativa (4 punts)
  • Originalitat de plantejament i aportació filosòfica rellevant (4 punts)

 

 

 

Llista d'enllaços: