Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Imatge de dinero

El Departament

El Departament d'Anàlisi Econòmica de l'Universitat de València va ser creat en Gener de 1986. Agrupa dues àreas de coneixement, l'àrea de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica i l'àrea d'Història i Institucions Econòmiques, i imparteix docència en les llicenciatures d'Administració i Direcció d'Empreses, Economia, Ciències Actuarials i Financeres, Investigació i Tècniques de Mercat, Ciències i Tècniques Estadístiques, Història, Periodisme, Sociologia, i en les diplomaturas d'Empresarials i Turisme.

Sota la responsabilitat del Departament, s'imparteix docència en matèries de primer i segon cicle de Teoría Econòmica, Econometría i Història, tanmateix com les materies afins a aquestes, tant si son troncals com optatives. Aquesta docència es complementa amb la de Tercer Cicle, on tambe es donen matèries anàlogues, pero amb un nivell superior per postgraduats.

Ha estat un objectiu prioritari del Departament, des que es va crear el mantindre tant una tasca docent de qualitat com un ambient propici per al treball investigador, objectiu que s'ha mantingut malgrat la massificació existent als centres on aquest Departament imparteix llur docència, i que han suposat dificultats adicionals per superar amb els mitjans sempre escassos al nostre abast, encara i tot així, este objectiu s'ha materialitzat en els següents aconseguiments:

  • Projectes d'investigació.
  • Presència de professors del Departament en reunions cientifiques a nivell nacional i internacional.
  • Estudiants de Tercer Cicle admesos en centres estrangers.
  • Seminaris, amb professors de reconegut prestigi dins del marc del programa de Tercer Cicle, així com fora del mateix.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies