Logo de la Universitat de València Logo Departament de Biologia Vegetal Logo del portal

PARTICIPACIÓ DELS PROFESSORS RAFAEL BOLUDA, LUIS ROCA I OSCAR ANDREU EN EL PROJECTE "PELLET-VIU"

  • 3 de maig de 2023
Image de la noticia

La Unitat d'Investigació en sòls, residus i medi ambient (SOREiMA) del Departament de Biologia Vegetal de la Universitat de València participa en el projecte "PELLET-VIU". Participen els professors Rafael Boluda, Luis Roca i Oscar Andreu; i Eva Fernández (contractada com a investigador no doctor).

"Investigació per a pel·letització i millora de les característiques agronòmiques de la fracció orgànica de recollida selectiva en origen (FORS) mitjançant enriquiment amb estimulants microbians"

Projecte N.º - CPP2021-008341  PELLET-VIU

 

El projecte PELLET-VIU té com a principal objectiu dissenyar dues tipologies de prototips de compostos peletizats, adaptades a les necessitats específiques de dues agrosistemes, una per a agricultura ecològica i un altre per a agricultura integrada que, per la seua major densitat aparent i grandària reduïda, permeta el transport a una major distància, reduint la petjada de carboni del producte final, augmentant els seus efectes agronòmics i facilitant la seua aplicació mecanitzada.

Esta investigació es part del projecte CPP2021-008341, financiat per MCIN/AEI/10.13039/501100011033 i per la UniónEuropea-NextGenerationEU/PRTR

 

Imatges: