Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

I Jornada Valenciana sobre Empreses Sostenibles “El camí cap a la sostenibilitat 3.0”

  • 9 de maig de 2023
I Jornada Valenciana sobre Empreses Sostenibles

26 de maig a la Sala Ignasi Villalonga de la Facultat d’Economia de 10 a 14 hores.

El divendres 26 de maig de 10 a 14 hores a la Sala Ignasi Vilallonga de la Facultat d'Economia (Avda. dels Tarongers) se celebrarà la I Jornada Valenciana sobre Empreses Sostenibles “El camí cap a la sostenibilitat 3.0” organitzada pel Grup de Recerca Emprecoop del Departament de Direcció d'Empreses Juan José Renau Piqueras de la Universitat de València.

La Jornada compta amb la col·laboració del CERSCV Club d'Empreses Responsables de la Comunitat Valenciana, CEEI-València i la Facultat d’Economia de la UV i està patrocinada per Caixa Popular. Hi participaran professionals i persones directives que pertanyen a empreses gestionades amb criteris ASG i es presentaran diferents models de gestió basats en la sostenibilitat i la responsabilitat social empresarial. Hi participen empreses com Felidarity (empresa B Corp), Hotel Voramar (empresa del Bé Comú) i Grupo Sorolla (empresa de l'Economia Social).

La Jornada inclourà la presentació de la metodologia innovadora en emprenedoria sostenible pensada per dissenyar i escalar models de negoci sostenibles a càrrec de la Professora Titular del Departament de Direcció d'Empreses Juan José Renau Piqueras i codirectora de la nova Aula d'Emprenedoria Sostenible de la UV que estarà patrocinada per Caixa Popular.

Inscripció gratuïta al link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe86ZJcd_JCRfCXsogoYkSsKCuzH2Bj5_CcUzOBxjUO5ed0_w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Més informació