Logo de la Universitat de València Logo Departament de Direcció d'Empreses Logo del portal

Obert el termini d'inscripció per a CATAPULT, l'escola de tardor per a doctorands.

  • 26 de juny de 2018
CATAPULT, l'escola de tardor per a doctorands.

Si estàs en un programa de doctorat, vols treballar amb doctorands d'arreu del món i ajudar a afrontar els reptes de l'escalfament global amb un enfocament multidisciplinari, no deixis passar aquesta oportunitat.

La convocatòria està oberta fins el 31 de juliol

Un any més, la Universitat de València coorganitza "Catapult", l'escola de tardor de EIT Climate-KIC per a alumnes de doctorat de diferents àrees de coneixement i procedents de totes les parts del món, amb la finalitat de compartir noves idees amb enfocaments multidisciplinaris per afrontar els reptes de l'escalfament global.
L'edició Catapult 2018 tindrà lloc del 22 de setembre al 6 d'octubre i portarà per títol "Noves oportunitats per a productes locals sostenibles a la regió de Budapest i València".
Els participants, que passaran la primera setmana del programa a Budapest (22 / 09-29 / 09) i la segona a València 28 / 09-06 / 10), assistiran a discussions amb experts i professionals internacionals del món acadèmic, participaran en sessions creatives d'intercanvi de capacitats, tallers inspiradors, visites guiades i desenvoluparan projectes que faran d'aquesta experiència una ocasió única d'aprenentatge.
T'animes a participar? Pots trobar més informació en el següent link:

http://www.climatekic-spain.org/curso-sobre-cadenas-cortas-de-suministro-de-alimentos/

I pots descarregar-te el programa a:

http://www.climatekic-spain.org/wp-content/uploads/2018/06/Flyer_Catapult_2018_SLU_food_1.pdf

Afanya't, el termini d'inscripció finalitza el 31 de juliol. No deixis passar l'oportunitat.