Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Economia Financera i Actuarial Logo del portal

La professora María Dolores Furió, nova Directora General de Model Econòmic, Finançament i Política Financera de la Generalitat Valenciana

  • 21 de maig de 2021
La professora María Dolores Furió nova Directora General de Model Econòmic, Finançament i Política Financera de la Generalitat Valenciana

El Ple del Consell ha aprovat el nomenament de María Dolores Furió Ortega com a nova directora general de Model Econòmic, Finançament i Política Financera, una de les àrees clau de l'organigrama de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic que dirigeix el Conseller Vicent Soler.

La nova directora general és doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València i Llicenciada en Ciències Actuarials i Financeres per la mateixa universitat. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional vinculada a la Universitat de València i actualment exerceix com a professora titular en el Departament d'Economia Financera i Actuarial de la Facultat d'Economia de la UV. És posseïdora d'un ampli i brillant currículum docent i investigador.

A més, és membre de la Mesa d'experts per al Pla de Finançament Pluriennal de les Universitats i de la Junta Directiva de l'Associació Espanyola d'Economia Energètica. Pertany també al consell editorial de Papers d'Energia, revista editada per Funcas. Abans de la seua labor vinculada a la docència, va exercir com a directora del departament del mercat de futurs de Cítrics i Mercaderies de València i va treballar en la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers, entre altres.

Però, sobretot, els companys i companyes que tenim la sort de compartir la nostra vida acadèmica amb María Dolores sabem que, a més d'una gran professional docent i investigadora, és una excel·lent persona.

Enhorabona pel teu nomenament i molta sort en el teu nou repte!!