Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Economia Financera i Actuarial Logo del portal

Un treball de recerca dels professors Carlos Vidal Meliá i Manuel Ventura Marco guardonat en la I Edició dels Premis Longevia de l'Institut BBVA Pensions

  • 11 de febrer de 2020
Image de la noticia

El divendres passat 7 de febrer l'Institut BBVA de Pensions va fer públic la decisió de la primera edició dels Premis Longevia, l'objectiu dels quals és impulsar la investigació en matèria de sistema de pensions i longevitat. En total s'han fallat tres premis i tres accèssit de tres categories: Dret, Economia i Sociologia, d'un total de 27 treballs presentats.

Els professors Carlos Vidal Meliá i Manuel Ventura Marco del Dep. d’Economia Financera i Actuarial de la UV conjuntament amb la professora Anne M. Garvey del Departament d'Economia i Direcció d'Empreses de la Universitat d'Alcalá de Henares han sigut guardonats amb l'accèssit en la categoria d'Economia pel treball de recerca titulat:

‘An income statement proposal for an NDC scheme with disability using specific longevity values and minimum pension benefits'.

L'acte de lliurament dels Premis Longevia està previst per al pròxim 6 de març. Els sis treballs guanyadors formaran part del llibre commemoratiu de la primera edició dels premis, així com de la secció Fons Documental de l'apartat Pensions en xifres de la web de l'Institut BBVA de Pensions.

Llista d'enllaços: