Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Enginyeria Electrònica Logo del portal

La primera Tesi Doctoral realitzada des de la Càtedra EMC WE-UV

  • 22 de juny de 2021

El passat 24 de maig Adrián Suárez Zapata va realitzar la defensa de la seua Tesi Doctoral, dirigida per Dr. José Torres País, professor del Departament d'Enginyeria Electrònica i Director de la Càtedra EMC. Es converteix així en la primera Tesi Doctoral fruit de l'acord entre la Universitat de València i Würth Elektronik.

La Càtedra WE-UV EMC (Electromagnetic Compatibility) representa una col·laboració d'ampli espectre entre l'empresa Würth Elektronik eiSos i la Universitat de València, cobrint els àmbits de la Recerca, Innovació, Difusió, Docència i Atracció de Talent. La Càtedra EMC té com a objectius fonamentals generar recerca avançada, i en aquest sentit, el dilluns passat 24 de maig, Adrián Suárez Zapata, va realitzar la defensa de la seua Tesi Doctoral titulada “Novella nanocrystalline cores for EMI suppression in cables: characterization methodology and performance study”.

La Tesi se centra en estudiar, analitzar i avaluar la idoneïtat del material nanocristalino per a fabricar nuclis supresores que redueixin les interferències electromagnètiques en cables com a alternativa als materials ceràmics convencionals. Aquest nou component representa un gran avanç respecte a les solucions actuals a causa de la seva gran eficiència de reducció d'interferències en un ampli rang de freqüències.

Els resultats obtinguts en aquesta recerca i la transferència a l'empresa s'han traduït en què Würth Elektronik va començar a comercialitzar una gamma de nuclis supresores basats en material nanocristalino a la fi de 2020. Aquesta nova gamma de productes ha estat designada com WE-AENA Axial EMI Suppression Nanocrystalline.