• .

Convocatòria eleccions a Director/a ETSE-UV

08/02/18

Ahir 6 de febrer de 2018, la directora de la ETSE-UV va convocar les eleccions a Director o Directora de l'escola, que se celebraran fins al proper 12 de març en sessió extraordinària de la Junta de Centre.

Gustau Camps-Valls, reconegut amb el més alt grau de l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE)

30/01/18

Gustau Camps-Valls, catedràtic del Departament d'Enginyeria Electrònica de la Universitat de València i coordinador del grup de recerca Image and Signal Processing (ISP) group, http://isp.uv.es, en el Parc Científic de la mateixa universitat, ha sigut reconegut com Fellow per l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), el seu més alt grau de membresía.

[Llegir més]

  Conferència de la Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València

  29/11/17

  El pròxim 30 de novembre Dª Angélica Gómez González, Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València vindrà l’ ETSE-UV a impartir una conferència dirigida als estudiants de primer curs de Grau en Enginyeria Química i en Enginyeria Electrònica Industrial sobre aspectes relacionats amb la professió i el col·legi.

  [Llegir més]

   Convocatòria d’Eleccions a Consell de Departament d'Enginyeria

   22/11/17

   El proper 30 de novembre seran les eleccions de representants al Consell de Departament d’Enginyeria per estudiants i PDI no doctor a temps parcial, PAS i Personal investigador en formació.

   [Llegir més]

    1ª JORNADA DE DIVULGACIÓN DE LA INVESTIGACIÓN EN INGENIERÍA APLICADA A LA FÍSICA MÉDICA

    27/10/17

    Lugar: Departamento de Ingeniería Electrónica (Sala de Reuniones 3.3.1), Universitat de València. ETSE, Campus de Burjassot-Paterna. Avda. Universitat s/n 46100 Burjassot. Fecha: 27 de octubre de 2017 Organizan: Universitat de València. Departamento de Ingeniería Electrónica de la Universitat de València. Grupo de Investigación TeDRA. Hospital Universitario y Politécnico La Fe. Unidad de Radiofísica en Radioterapia. Grupo de investigación IRIMED, Grupo Interuniversitario Hospital Universitario y Politécnico La Fe-Universitat de València. Comité científico y organizador: Dr. José Pérez Calatayud. Jefe de Sección de Radiofísica. Servicio de Oncología Radioterápica. del Hospital Universitari i Politècnic La Fe. Prof. Dr. Vicente González Millán. Catedrático de Tecnología Electrónica de la Universitat de València. Prof. Dr. Enrique Sanchis Sánchez. Dpto. de Fisioterapia de la Universitat de València. D. Javier Collado Ruiz. Contratado proyecto CSIC. Doctorando del Departamento de Ingeniería Electrónica de la Universitat de València.

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies