Logo de la Universitat de València Logo del portal

.

Estudiante de la ETSE-UV publica su TFG en la revista Materials

28/09/17

Enrique García Vidal, Graduado en Ingeniería Electrónica Industrial y en la actualidad estudiante del Master de Ciencia de Datos, ha publicado su TFG, dirigido por el profesor Diego Ramírez, en la revista Materials. Dicha revista está indexada en la edición del 2016 del Journal Citation Reports (JCR) en el segundo cuartil (Q2) en las categorías Materials Science y Multidisciplinary.

[Llegir més]

  Dos estudiants de l’ETSE-UV realitzen estades com Student Research en Würth Elektronik eiSos

  22/09/17

  Student Research de la Càtedra Würth Elektronik, creada per Würth Elektronik eiSos i la Universitat de València, van estar treballant i realitzant les seues pràctiques en empresa, durant aquest estiu a Alemanya en la caracterització de components Shielding, l'actualització de mesures dels Common Mode Chokes i en el desenvolupament de noves tècniques de mesurament per a l'obtenció de diferents paràmetres, relacionats amb els productes de Würth Elektronik.

  [Llegir més]

   CONFERENCIA LUCIO

   21/09/17

   La Realitat Virtual permet la creació de mons “realistes” on els inputs de l’usuari s’usen per modificar l’entorn digital en temps real. La interactivitat contribueix al sentiment d’immersió en el mon virtual, de ser part de l’acció que el usuari experimenta. D'altra banda, la tecnologia de Realitat Aumentada (AR) s’orienta a una percepció d’un entorn real físic els elements del qual estan combinats amb objectes virtuals generats per ordinador a fi de crear una realitat combinada. L’usuari percep que els objectes reals i virtuals co-existeixen en el mateix espai.

   [Llegir més]

    BIG OPEN SMALL DATA EN SALUD

    19/09/17

    Esta jornada tiene interés para todos aquellos profesionales o empresas relacionados con el mundo de la salud que quieran utilizar los datos para obtener beneficios de ellos. Estos beneficios se pueden reflejar en dos aspectos fundamentalmente; económicos en cuanto a ahorro en costes y sociales en cuanto a mejora de la calidad de vida de los pacientes. La jornada se estructura en una charla inicial para centrar el contexto, para pasar seguidamente a dos mesas redondas; la primera con responsables sanitarios y la segunda con empresas que proporcionan soluciones dentro del sector sanitario.

    [Llegir més]

     Del 5 al 7 de juliol, l’ETSE-UV acollirà el Seminari Anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació 2017 (SAAEI 2017)

     29/06/17

     La vintè quarta edició del SAAEI 2017, organitzat enguany pel Laboratori d'Electrònica Industrial i Instrumentació de la Universitat de València, se celebrarà en les instal·lacions de l’ETSE-UV.

     [Llegir més]

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies