Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 29/11/17

  Conferència de la Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València

  El pròxim 30 de novembre Dª Angélica Gómez González, Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València vindrà l’ ETSE-UV a impartir una conferència dirigida als estudiants de primer curs de Grau en Enginyeria Química i en Enginyeria Electrònica Industrial sobre aspectes relacionats amb la professió i el col·legi.

  [Llegir més]

 • 22/11/17

  Convocatòria d’Eleccions a Consell de Departament d'Enginyeria

  El proper 30 de novembre seran les eleccions de representants al Consell de Departament d’Enginyeria per estudiants i PDI no doctor a temps parcial, PAS i Personal investigador en formació.

  [Llegir més]

 • 27/10/17

  1ª JORNADA DE DIVULGACIÓN DE LA INVESTIGACIÓN EN INGENIERÍA APLICADA A LA FÍSICA MÉDICA

  Lugar: Departamento de Ingeniería Electrónica (Sala de Reuniones 3.3.1), Universitat de València. ETSE, Campus de Burjassot-Paterna. Avda. Universitat s/n 46100 Burjassot. Fecha: 27 de octubre de 2017 Organizan: Universitat de València. Departamento de Ingeniería Electrónica de la Universitat de València. Grupo de Investigación TeDRA. Hospital Universitario y Politécnico La Fe. Unidad de Radiofísica en Radioterapia. Grupo de investigación IRIMED, Grupo Interuniversitario Hospital Universitario y Politécnico La Fe-Universitat de València. Comité científico y organizador: Dr. José Pérez Calatayud. Jefe de Sección de Radiofísica. Servicio de Oncología Radioterápica. del Hospital Universitari i Politècnic La Fe. Prof. Dr. Vicente González Millán. Catedrático de Tecnología Electrónica de la Universitat de València. Prof. Dr. Enrique Sanchis Sánchez. Dpto. de Fisioterapia de la Universitat de València. D. Javier Collado Ruiz. Contratado proyecto CSIC. Doctorando del Departamento de Ingeniería Electrónica de la Universitat de València.

 • 19/10/17

  Primer Concurs Europeu de Disseny Universitari - Analog Devices i Würth Elektronik

  Competeix amb estudiants internacionals d'electrònica d'Universitats de tota Europa! Analog Devices Inc (ADI) i Würth Elecktronik eiSos (WE) estan entusiasmats amb el llançament del First European University Design Contest.

  [Llegir més]

 • 28/09/17

  Estudiante de la ETSE-UV publica su TFG en la revista Materials

  Enrique García Vidal, Graduado en Ingeniería Electrónica Industrial y en la actualidad estudiante del Master de Ciencia de Datos, ha publicado su TFG, dirigido por el profesor Diego Ramírez, en la revista Materials. Dicha revista está indexada en la edición del 2016 del Journal Citation Reports (JCR) en el segundo cuartil (Q2) en las categorías Materials Science y Multidisciplinary.

  [Llegir més]

 • 22/09/17

  Dos estudiants de l’ETSE-UV realitzen estades com Student Research en Würth Elektronik eiSos

  Student Research de la Càtedra Würth Elektronik, creada per Würth Elektronik eiSos i la Universitat de València, van estar treballant i realitzant les seues pràctiques en empresa, durant aquest estiu a Alemanya en la caracterització de components Shielding, l'actualització de mesures dels Common Mode Chokes i en el desenvolupament de noves tècniques de mesurament per a l'obtenció de diferents paràmetres, relacionats amb els productes de Würth Elektronik.

  [Llegir més]

 • 21/09/17

  CONFERENCIA LUCIO

  La Realitat Virtual permet la creació de mons “realistes” on els inputs de l’usuari s’usen per modificar l’entorn digital en temps real. La interactivitat contribueix al sentiment d’immersió en el mon virtual, de ser part de l’acció que el usuari experimenta. D'altra banda, la tecnologia de Realitat Aumentada (AR) s’orienta a una percepció d’un entorn real físic els elements del qual estan combinats amb objectes virtuals generats per ordinador a fi de crear una realitat combinada. L’usuari percep que els objectes reals i virtuals co-existeixen en el mateix espai.

  [Llegir més]

 • 19/09/17

  BIG OPEN SMALL DATA EN SALUD

  Esta jornada tiene interés para todos aquellos profesionales o empresas relacionados con el mundo de la salud que quieran utilizar los datos para obtener beneficios de ellos. Estos beneficios se pueden reflejar en dos aspectos fundamentalmente; económicos en cuanto a ahorro en costes y sociales en cuanto a mejora de la calidad de vida de los pacientes. La jornada se estructura en una charla inicial para centrar el contexto, para pasar seguidamente a dos mesas redondas; la primera con responsables sanitarios y la segunda con empresas que proporcionan soluciones dentro del sector sanitario.

  [Llegir més]

 • 29/06/17

  Del 5 al 7 de juliol, l’ETSE-UV acollirà el Seminari Anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació 2017 (SAAEI 2017)

  La vintè quarta edició del SAAEI 2017, organitzat enguany pel Laboratori d'Electrònica Industrial i Instrumentació de la Universitat de València, se celebrarà en les instal·lacions de l’ETSE-UV.

  [Llegir més]

 • 28/06/17

  Activitat Ciència ARA en l’ETSE-UV

  El dia 28 de juny un grup d’alumnes de Batxillerat participa als laboratoris docents de l’ETSE-UV en l’Activitat Monitoratge i control amb Lego NXT, del Programa de Cooperació amb Secundària Ciència ARA 2017, organitzat per la Delegació per a la Incorporació a la Universitat

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies