Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 03/05/18

  L'equip GreenMite de l’ETSE-UV, guanyador del “University Design Contest” Analog Devices -Würth Elektronik

  El jurat del ADI WE University Design Challenge ha triat a l'equip GreenMite de l’ETSE-UV com un dels guanyadors. El concurs de projectes tecnològics ha estat promogut per les entitats Analog Devices i Würth Elektronik i coordinat a l’ETSE-UV pel professor José Torres. L'equip GreenMite està format per estudiants de la Branca IEEE d'estudiants de la Universitat de València (IEEEsbUV). El projecte presentat per GreenMite consisteix en una xarxa de sensors desplegats al voltant de la ciutat que adquireixen informació atmosfèrica i l'envien a un servidor central per al seu processament. Cada any hi ha cada vegada més notícies relacionades amb problemes de qualitat de l'aire en paisatges urbans. Això va ser solament el començament, ja que els paisatges urbans dels anys 50 han crescut exponencialment, fent que aquest fenomen siga cada vegada més comú. Per tant, aquests estudiants van decidir emprar la tecnologia per ajudar al fet que els ciutadans coneguen els índexs de contaminació de les seues ciutats. Aquesta idea va ser inspirada a partir dels casos registrats a Madrid (2016) i Barcelona (2017), on les autoritats van haver de reduir els límits de velocitat i restringir el tràfic per reduir les emissions. Moltes vegades aquestes polítiques són aleatòries i no es té una gran certesa de la seva efectivitat. Amb aquest Projecte podrien avaluar-se els efectes d'aquestes mesures i actuar en temps real. El proper dia 4 de maig els components de l'equip GreenMite viatjaran a Munich per presentar el seu projecte i assistir a la cerimònia de lliurament de premis que tindrà lloc a les seus de Analog Devices i WürthElektronik.

 • 24/04/18

  Seminari Würth-EMC

  La Càtedra Würth-EMC de la Universitat de València, dirigida pel Professor José Torres, ha organitzat un seminari gratuït relacionat amb la selecció de components per a compatibilitat magnètica (EMC). Des de la Càtedra ens agradaria convidar-vos a aquest esdeveniment que tindrà lloc dimecres que ve 25 d'abril a partir de les 9h a la Sala de Juntes (0.2.4) de l’ETSE-UV. La primera part del seminari serà presentada per Juan Miguel del Pino, Field ApplicationsEngineer de Würth Elektronik. Els continguts del seminari estaran centrats a descriure els paràmetres i característiques que els diferents materials i productes com a ferrites, xocs en manera comuna i inductors de potència. A més comptarà amb simulacions per avaluar les pèrdues i dependència de la temperatura en convertidors DC/DC commutats emprant diferents tipus de inductors. La segona part serà impartida per Adrián Suárez, Investigador de la Càtedra Würth-EMC de la Universitat de València. Estarà enfocada a la descripció de materials d'apantallament magnètic i a presentar exemples d'aplicacions en els quals poden emprar-se per eliminar problemes de EMI o redirigir el flux magnètic. Si esteu interessats a assistir, podeu enviar un correu a wemc@uv.es.

  [Llegir més]

 • 19/04/18

  L'equip SENSE 3 de l’ETSE-UV guanyador del Cajamar University Hack 2018

  El Departament de recerca i metodologia comercial del Grup Cooperatiu Cajamar ha dut a terme la major competició analítica de dades online d'Espanya, el Cajamar University Hack2018. Cajamar UniversityHack 2018 és un esdeveniment dirigit específicament als alumnes dels millors centres formatius en Data Science d'Espanya. Dijous passat 12 d'abril es va celebrar la final del Cajamar UniversityHack 2018, un datathon online sobre la base de dades bancàries reals del Grup Cajamar orientats als millors centres formatius en Data Science. SENSE 3, compost pels alumnes del Màster en Ciència de Dades de l’ETSE-UV, Julián Ballesteros i Alberto Oteo van ser els guanyadors en l'edició Reto Wefferent Card Analytics. En aquesta competició l'objectiu era desenvolupar una eina de visualització de fàcil maneig usant dades pròpies de Cajamar i altres externs a definir pels participants. Enllaç a la presentació del projecte: https://t.co/gXqehO2UBh Enllaç a web Cajamar: http://www.cajamardatalab.com/datathon-cajamar-universityhack-2018/ganadores/

 • 16/04/18

  Seminari de Keysight: Fundamentos de Medida en Dispositivos de RF/MW

  València (9 de maig) Escola Tècnica Superior d'Enginyería Universitat de València Avinguda de la Universitat, s/n Aula 2.1.5

  [Llegir més]

 • 16/04/18

  Seminari de Keysight: Tecnologías de Medida de Materiales

  València (18 d'abril) Escola Tècnica Superior d'Enginyería Universitat de València Avinguda de la Universitat, s/n Aula 2.1.5

  [Llegir més]

 • 16/04/18

  Seminari Würth-EMC

  Seminari Würth-EMC La Càtedra Würth-EMC de la Universitat de València, dirigida pel Professor José Torres, ha organitzat un seminari gratuït relacionat amb la selecció de components per a compatibilitat magnètica (EMC).

  [Llegir més]

 • 07/03/18

  Presentació del grup Women In Engineering

  El proper dia dimecres 7 de març tindrà lloc la presentació del grup Women In Engineering que acaba de formar-se en l’ETSE-uv. Aquest grup té l'objectiu de donar visibilitat a la dona enginyera i organitzar activitats de divulgació per millorar la igualtat.

  [Llegir més]

 • 27/02/18

  Despertà de la Falla Immaterial 2018

  Sota la direcció dels professors Francisco Grimaldo i Emilio Soria, torna La Falla Immaterial, la segona edició d’un projecte de ciència ciutadana i ciència de dades promogut per l'ETSE-UV que proposa la construcció col·lectiva d’una falla feta per una intel·ligència artificial.

  [Llegir més]

 • 08/02/18

  Convocatòria eleccions a Director/a ETSE-UV

  Ahir 6 de febrer de 2018, la directora de la ETSE-UV va convocar les eleccions a Director o Directora de l'escola, que se celebraran fins al proper 12 de març en sessió extraordinària de la Junta de Centre.

 • 30/01/18

  Gustau Camps-Valls, reconegut amb el més alt grau de l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE)

  Gustau Camps-Valls, catedràtic del Departament d'Enginyeria Electrònica de la Universitat de València i coordinador del grup de recerca Image and Signal Processing (ISP) group, http://isp.uv.es, en el Parc Científic de la mateixa universitat, ha sigut reconegut com Fellow per l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), el seu més alt grau de membresía.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies