Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 07/03/18

  Presentació del grup Women In Engineering

  El proper dia dimecres 7 de març tindrà lloc la presentació del grup Women In Engineering que acaba de formar-se en l’ETSE-uv. Aquest grup té l'objectiu de donar visibilitat a la dona enginyera i organitzar activitats de divulgació per millorar la igualtat.

  [Llegir més]

 • 27/02/18

  Despertà de la Falla Immaterial 2018

  Sota la direcció dels professors Francisco Grimaldo i Emilio Soria, torna La Falla Immaterial, la segona edició d’un projecte de ciència ciutadana i ciència de dades promogut per l'ETSE-UV que proposa la construcció col·lectiva d’una falla feta per una intel·ligència artificial.

  [Llegir més]

 • 08/02/18

  Convocatòria eleccions a Director/a ETSE-UV

  Ahir 6 de febrer de 2018, la directora de la ETSE-UV va convocar les eleccions a Director o Directora de l'escola, que se celebraran fins al proper 12 de març en sessió extraordinària de la Junta de Centre.

 • 30/01/18

  Gustau Camps-Valls, reconegut amb el més alt grau de l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE)

  Gustau Camps-Valls, catedràtic del Departament d'Enginyeria Electrònica de la Universitat de València i coordinador del grup de recerca Image and Signal Processing (ISP) group, http://isp.uv.es, en el Parc Científic de la mateixa universitat, ha sigut reconegut com Fellow per l’Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), el seu més alt grau de membresía.

  [Llegir més]

 • 29/11/17

  Conferència de la Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València

  El pròxim 30 de novembre Dª Angélica Gómez González, Degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de València vindrà l’ ETSE-UV a impartir una conferència dirigida als estudiants de primer curs de Grau en Enginyeria Química i en Enginyeria Electrònica Industrial sobre aspectes relacionats amb la professió i el col·legi.

  [Llegir més]

 • 22/11/17

  Convocatòria d’Eleccions a Consell de Departament d'Enginyeria

  El proper 30 de novembre seran les eleccions de representants al Consell de Departament d’Enginyeria per estudiants i PDI no doctor a temps parcial, PAS i Personal investigador en formació.

  [Llegir més]

 • 27/10/17

  1ª JORNADA DE DIVULGACIÓN DE LA INVESTIGACIÓN EN INGENIERÍA APLICADA A LA FÍSICA MÉDICA

  Lugar: Departamento de Ingeniería Electrónica (Sala de Reuniones 3.3.1), Universitat de València. ETSE, Campus de Burjassot-Paterna. Avda. Universitat s/n 46100 Burjassot. Fecha: 27 de octubre de 2017 Organizan: Universitat de València. Departamento de Ingeniería Electrónica de la Universitat de València. Grupo de Investigación TeDRA. Hospital Universitario y Politécnico La Fe. Unidad de Radiofísica en Radioterapia. Grupo de investigación IRIMED, Grupo Interuniversitario Hospital Universitario y Politécnico La Fe-Universitat de València. Comité científico y organizador: Dr. José Pérez Calatayud. Jefe de Sección de Radiofísica. Servicio de Oncología Radioterápica. del Hospital Universitari i Politècnic La Fe. Prof. Dr. Vicente González Millán. Catedrático de Tecnología Electrónica de la Universitat de València. Prof. Dr. Enrique Sanchis Sánchez. Dpto. de Fisioterapia de la Universitat de València. D. Javier Collado Ruiz. Contratado proyecto CSIC. Doctorando del Departamento de Ingeniería Electrónica de la Universitat de València.

 • 19/10/17

  Primer Concurs Europeu de Disseny Universitari - Analog Devices i Würth Elektronik

  Competeix amb estudiants internacionals d'electrònica d'Universitats de tota Europa! Analog Devices Inc (ADI) i Würth Elecktronik eiSos (WE) estan entusiasmats amb el llançament del First European University Design Contest.

  [Llegir més]

 • 28/09/17

  Estudiante de la ETSE-UV publica su TFG en la revista Materials

  Enrique García Vidal, Graduado en Ingeniería Electrónica Industrial y en la actualidad estudiante del Master de Ciencia de Datos, ha publicado su TFG, dirigido por el profesor Diego Ramírez, en la revista Materials. Dicha revista está indexada en la edición del 2016 del Journal Citation Reports (JCR) en el segundo cuartil (Q2) en las categorías Materials Science y Multidisciplinary.

  [Llegir més]

 • 22/09/17

  Dos estudiants de l’ETSE-UV realitzen estades com Student Research en Würth Elektronik eiSos

  Student Research de la Càtedra Würth Elektronik, creada per Würth Elektronik eiSos i la Universitat de València, van estar treballant i realitzant les seues pràctiques en empresa, durant aquest estiu a Alemanya en la caracterització de components Shielding, l'actualització de mesures dels Common Mode Chokes i en el desenvolupament de noves tècniques de mesurament per a l'obtenció de diferents paràmetres, relacionats amb els productes de Würth Elektronik.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies