Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Enginyeria Química Logo del portal

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Professorat de l’ETSE-UV guardonat amb el premi EDIBON al millor pòster en el V Congrés d'Innovació Docent en Enginyeria Química (CIDIQ)

  07/02/20

  Professorat de l’ETSE-UV guardonat amb el premi EDIBON al millor pòster en el V Congrés d'Innovació Docent en Enginyeria Química (CIDIQ)

  Professorat del Departament d'Enginyeria Química de l’ETSE-UV amb Pau San Valero com a responsable de la comunicació, ha obtingut el Premi EDIBON al millor pòster en el V Congrés d'Innovació Docent en Enginyeria Química celebrat en la Universidade de Santiago de Compostel·la entre el 22 i el 24 de gener de 2020.

  [Llegir més]

 • V Jornada d'Innovació en Enginyeria Química

  16/01/20

  V Jornada d'Innovació en Enginyeria Química

  Des que va iniciar el Màster en Enginyeria Química s'organitza una jornada d'Innovació en Enginyeria Química, en la qual els estudiants proposen una innovació tecnològica com a solució a una necessitat o com a oportunitat en un nínxol de mercat concret. En aquesta jornada es treballa el pensament crític, el treball en equip i les habilitats de comunicació.

  [Llegir més]

 • El grup CALAGUA-UV participa en un projecte finançat per la AVI per a identificar i eliminar els microplàstics de les aigües residuals

  16/01/20

  El grup CALAGUA-UV participa en un projecte finançat per la AVI per a identificar i eliminar els microplàstics de les aigües residuals

  El grup d'investigació CALAGUA-UV, del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de València, participa en el projecte MICROPLAST, que té com a objectiu el desenvolupament de nous sistemes de tractament per a eliminar els microplàstics presents en efluents de depuradores d'aigües residuals. A més, el projecte pretén desenvolupar una metodologia estandarditzada per a quantificar la presència d'aquestes partícules tant en aigües residuals urbanes com industrials.

  [Llegir més]

 • Xerrada Margarita Salas. II Xerrada Girls4STEM Professional

  13/11/19

  Xerrada Margarita Salas. II Xerrada Girls4STEM Professional

  El 21 de novembre en la Facultat de Fisioteràpia a les 19.00 escoltarem a 4 dones #Girls4STEM que ens parlaran sobre la seua experiència professional en aquest àmbit: a què es dediquen, què van estudiar per a això, quines oportunitats i dificultats han tingut en la seua carrera.

  [Llegir més]

 • Visita d'alumnat de GIQ a la fabrica Fertiberia

  08/11/19

  Visita d'alumnat de GIQ a la fabrica Fertiberia

  El dijous 14 de novembre, els alumnes de 4t de GIQ van fer una visita a la planta d'àcid nítric i nitrat amònic de l'empresa Fertiberia, en Port de Sagunt.

  [Llegir més]

 • Primera xerrada Girls4STEM Professional

  24/10/19

  Primera xerrada Girls4STEM Professional

  Hui, dijous 24 d'octubre a les 19.00 tindrà lloc al Hall de la Facultat de Medicina i Odontologia, la primera de les xarrades Girls4STEM Professional, en aquesta ocasió especial Capgemini.

  [Llegir més]

 • PHERTILIZER – Sistema circular per a la recuperació i valorització agronòmica del fòsfor

  10/05/19

  PHERTILIZER – Sistema circular per a la recuperació i valorització agronòmica del fòsfor

  PERÍODE Juliol 2018 – Desembre 2021 FINANÇAMENT RETOS-COLABORACIÓN 2017 COORDINADOR Depuració d'aigües del mediterrani (DAM). PARTICIPANTS Universitat de València (Investigador principal del projecte en la UV: Alberto Bouzas, membre del grup CALAGUA-UV.) Timac Agro Universitat de Navarra Hispatec ENCEBES-CSIC

  [Llegir més]

 • Obert termini votació Concurs +Dones 2019

  11/03/19

  Obert termini votació Concurs +Dones 2019

  Ja podeu entrar i votar al vídeo del +Dones 2019 que més t'agrade en el canal de YouTube de l’ETSE-UV:

  [Llegir més]

 • L’ETSE-UV dedica el laboratori 4.0.7 al professor Antoni Martínez Andreu

  11/03/19

  L’ETSE-UV dedica el laboratori 4.0.7 al professor Antoni Martínez Andreu

  El 6 de març de 2019 va tindre lloc en l’ETSE-UV l'acte commemoratiu en el qual es va descobrir la placa assignant el nom del laboratori general d'Enginyeria Química (laboratori 4.0.7) al professor jubilat del departament d'Enginyeria Química, Dr. Antoni Martínez Andreu, en compliment de l'acord pres per unanimitat de la Junta de Centre de l'Escola.

  [Llegir més]

 • La Càtedra DAM i la Universitat de València celebren el Dia Mundial de l’Aigua

  07/03/19

  La Càtedra DAM i la Universitat de València celebren el Dia Mundial de l’Aigua

  La Càtedra de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l’Aigua Residual (Càtedra DAM) de la Universitat de València organitza una conferència amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que se celebrarà el pròxim 22 de març.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies