Logo de la Universitat de València Logo Departament de Farmacologia Logo del portal

TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ

Determinació de la nicotina en la fulla de tabac en centres d'ensenyament secundari (estudiants de 4art d'ESO, 1er i 2n de Batxillerat). SFPIE_Grups estables i Xarxes d'innovació continua. UV-SFPIE_GER17-589143

Classe inversa i gammificació en la coordinació de les asignatures annuals de 3er curs del grau de Farmàcia  SFPIE_Grups estables i Xarxes d'innovació continua. UV-SFPIE_GER17-588268

Introducció de l'ús de xarxes socials per la comunicació i l'aprenentatge en matèria de fàrmacs naturals i plantes medicinals (39 / FO / 15/2010).
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2010/2011. Vicerrectorat de Planificació i Igualtat, Universitat de València.

Elaboració d'un vídeo sobre un control analític de drogues vegetals (38 / DT / 09/2010)
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2010/2011. Vicerrectorat de Planificació i Igualtat. Universitat de València.

FitoDrug Cinema (96 / FO11 / 39)
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2011/2012. Vicerrectorat de Cultura, Igualtat i Planificació. Universitat de València.

L'Ús de recursos periodístics a l'ensenyança de Farmacognòsia i Fitoteràpia (UV-SFPIE_FO12-81007)
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2012/2013. Vicerrectorat de Cultura, Igualtat i Planificació. Universitat de València.

Activitats lúdiques aplicades a la docència de Farmacognòsia i Fitoteràpia (UV-SFPIE_FO13-147300).
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2013/2014. Vicerrectorat de Cultura, Igualtat i Planificació. Universitat de València.

El vídeo didàctic com a eina per reemplaçar els procediments in vivo en les pràctiques de Farmacologia
Convocatòria de Projectes d'Innovació Educativa (Subprograma "DocenTIC"), Unitat d'Innovació Educativa, Vicerectorat de Convergència Europea i Qualitat, Universitat de València (2009-10).

Farmacinema: recurs docent en l'aprenentatge de Farmacologia i Farmàcia Clínica
Convocatòria de Projectes d'Innovació Educativa (Subprograma "Finestra Oberta"), Unitat d'Innovació Educativa, Vicerectorat de Convergència Europea i Qualitat, Universitat de València (2008-09).

Elaboració d'una guia de pràctiques de Farmacodinamia de 4t curs de la llicenciatura de Farmàcia
4ª Convocatòria d'ajuts per a activitats de Renovació Pedagògica a la Universitat de València. Unitat per a la Renovació Pedagògica, Servei de Formació, Universitat de València.

SISTEMES D’AVALUACIÓ

Disseny de nous sistemes d'avaluació de les competències adquirides en Farmacognòsia i Fitoteràpia (29 / FO / 8).
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2009/2010. Vicerrectorat de Convergència Europea i Qualitat, Universitat de València,

Avaluació per parells: Un recurs docent per a l'aprenentatge de Farmacologia i Farmacoteràpia dins de l'EEES
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2013/2014. Vicerrectorat de Cultura, Igualtat i Planificació.

Elaboració de qüestionaris autocorrectius interactius de Farmacologia
Convocatòria d'Ajudes a projectes de desarrollo, utilizació i exploració de les potencialitats de les Noves Tecnologies en l'ensenyament i l'Aprenentatge. Vicerectorat de Convergència Europea i Qualitat, Universitat de València (2007-08).


APRENENTATGE BASAT EN PROBLEMES

El mètode del cas aplicat a la docència de la Farmacologia.
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2014/2015. Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa

Innocentres: Taller de resolución de casos clínics en equips de salut.
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2014/2015. Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa

Aplicació de l'ABP, utilitzant notícies de premsa, en l'ensenyament de Farmacologia
Convocatòria de Projectes d'Innovació Educativa (Subprograma "Finestra Oberta"), Unitat d'Innovació Educativa, Vicerectorat de Planificació i Igualtat, Universitat de València (2010-11).

Aplicació de l'aprenentatge basat en problemes en la docència de Farmacologia
Convocatòria de Projectes d'Innovació Educativa (Subprograma "Finestra Oberta"), Unitat d'Innovació Educativa, Vicerectorat de Convergència Europea i Qualitat, Universitat de València (2008-09).

 

APRENENTATGE COOPERATIU

Projecte multidisciplinar com a estratègia eficaç per promoure l'aprenentatge col.laboratiu en diferents graus universitaris. UV-SFPIE-GER16-41540

Projecte multidisciplinar com a estratègia eficaç per promoure l'aprenentatge col•laboratiu en diferents graus universitaris.
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2015/2016. Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa. Universitat de València. Uv-SFPIE-GER15-314854

Aprenentatge cooperatiu aplicat al model de classe inversa (Flipped classroom). Participació de l'estudiant coordinador.
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2015/2016. Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa

Desenvolupament i avaluació de competències transversals en estudiants universitaris del grau en farmàcia mitjançant l'aprenentatge-servei.
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2015/2016. Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa

Millora de les habilitats de comunicació professional / pacient en l'entorn d'una oficina de farmàcia
Convocatòria de Projectes d'Innovació Educativa i Activitats Formatives en Linia (Subprograma "Finestra Oberta"), Unitat d'Innovació Educativa, Vicerectorat de Cultura i Igualtat, Universitat de València (2012-13).

El role-playing com a eina per millorar la pràctica professional en Atenció Farmacèutica
Convocatòria de Projectes d'Innovació Educativa i Activitats Formatives en Linia (Subprograma "Finestra Oberta"), Unitat d'Innovació Educativa, Vicerectorat de Cultura, Planificació i Igualtat, Universitat de València (2011-12).


XARXES DOCENTS

Xarxa d'innovació docent interuniversitària en Farmacologia: un espai comú per millorar l'aprenentatge.
Convocatòria d'ajuts a projectes d'innovació educativa de la Universitat de València per al curs 2015/2016. Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa. Universitat de València.