Logo de la Universitat de València Logo Departament de Geografia Logo del portal

22 de febrer - Jornada "Què fer després del Grau"

  • 20 de febrer de 2024
Image de la noticia
Cartell amb informació de la jornada.

El Departament de Geografia organitza una sessió per a estudiants de Geografia i Medi Ambient en la Jornada UV empre el 22 de febrer, on s'informarà sobre oportunitats laborals i es compartiran experiències d'egressats.

En el marc de la Jornada UVempleo del pròxim 22 de febrer, el Departament de Geografia organitza una sessió específica orientada als estudiants del Grau de Geografia i Medi Ambient per a informar sobre les diferents alternatives que ofereix el món laboral per als egressats.

La sessió tindrà lloc en el Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història de 15.30 a 19.00 h. Encara que la Jornada respon a les inquietuds dels estudiants d'últim curs, es convida també a tot l'alumnat del Grau que desitgi assistir.

En la Sessió, participen representants del Col·legi de Geògrafs que informaran sobre les activitats del Col·legi, els perfils professionals i l'oferta d'estudis de Màster a la Comunitat Valenciana. En la Taula Rodona, graduats de la Universitat de València amb diferents perfils laborals compartiran amb nosaltres la seva experiència professional en la cerca d'ocupació.

Us esperem a tots!!

------

En el marco de la Jornada UV empleo del próximo 22 de febrero, el Departament de Geografia organiza una sesión específica orientada a los estudiantes del Grado de Geografía y Medio Ambiente para informar sobre las distintas alternativas que ofrece el mundo laboral para los egresados.

La sesión tendrá lugar en el Salón de Grados de la Facultat de Geografia i Història de 15.30 a 19.00 h. Aunque la Jornada responde a las inquietudes de los estudiantes de último curso, se invita también a todo el alumnado del Grado que desee asistir.

En la sesión, participan representantes del Colegio de Geógrafos que informarán sobre las actividades del Colegio, los perfiles profesionales y la oferta de estudios de Master en la Comunidad Valenciana. En la Mesa Redonda, egresados de la Universitat de València con distintos perfiles laborales compartirán con nosotros su experiencia profesional en la búsqueda de empleo.

Os esperamos a todos!!

Imatges: