Logo de la Universitat de València Logo Departament de Geografia Logo del portal

Transformaciones socioambientales en Argentina. Entre extractivismos y conflictividades

  • 27 de març de 2024
Image de la noticia

El dia 11 d'abril a les 11.00 tindrà lloc la conferència "Transformaciones socioambientales en Argentina. Entre extractivismos y conflictividades", a càrrec d'Hortensia Castro, professora de la Universitat de Buenos Aires.

El dia 11 d'abril a les 11.00 tindrà lloc la conferència "Transformaciones socioambientales en Argentina. Entre extractivismos y conflictividades", a càrrec d'Hortensia Castro, professora de la Universitat de Buenos Aires. L'activitat està organitzada en el marc de l'assignatura Activitat Productiva i Medi Ambient però per descomptat està oberta al públic.

Hortensia Castro es Doctora en Geografia i Magíster en Polítiques Ambientals per la Universitat de Buenos Aires (UBA), Argentina. Actualment és la directora del Departament de Geografia de la UBA i del Grup d'Investigació Ruralitats, Ambient i Cultura. Les seues principals línies d'investigació són la mercantilització i patrimonializació de la naturalesa en àrees rurals, les conflictivitats socio-ambientals, les narratives ambientals i territorials i la construcció històrica del risc ambiental.

Espere que pogau assistir!

Imatges: