Logo de la Universitat de València Logo Departament de Geografia Logo del portal

JORNADA DE ORIENTACION “QUE FER DESPUES DEL GRAU”

  • 26 de febrer de 2024
Image de la noticia

Jornada d'orientació sobre opcions post graduació per a estudiants de Geografia i Medi ambient, amb participació del Col·legi de Geògrafs i egressats compartint experiències laborals.

JORNADA DE ORIENTACION “QUE FER DESPUES DEL GRAU”

Dins del Fòrum d'Ús de la Facultat de Geografia i Història, dijous passat 22 de febrer, es va celebrar la jornada d'orientació “Que fer després del Grau” per als estudiants del Grau de Geografia i Medi Ambient. Agraïm al Col·legi de Geògrafs Delegació Valenciana la seva participació per a donar-nos a conèixer les seves activitats i els perfils formatius i professionals més demandats en l'actualitat, i al conjunt d'egressats que van participar en la Taula Rodona i van compartir amb nosaltres les seves experiències en el món laboral.

------

JORNADA DE ORIENTACION “QUE HACER DESPUES DEL GRADO”

Dentro del Foro de Empleo de la Facultat de Geografia i Història, el pasado Jueves 22 de febrero, se celebró la jornada de orientación “Que hacer después del Grado” específica para los estudiantes del Grado de Geografia y Medioambiente. Agradecemos al Colegio de Geógrafos Delegación Valenciana su participación para darnos a conocer sus actividades y los perfiles formativos y profesionales más demandados en la actualidad, y al conjunto de egresados que participaron en la Mesa Redonda y compartieron con nosotros sus experiencias en el mundo laboral.

Imatges: