Logo de la Universitat de València Logo Departament de Geografia Logo del portal

Seminari amb Francesc Arechavala

  • 26 de febrer de 2024
Image de la noticia

Francesc Arechavala, expert en mobilitat i redactor del PMoMe de l'àrea de València, va donar un dinàmic seminari sobre mobilitat sostenible a València i desafiaments de planificació urbana en entorns supramunicipals a estudiants de Geografia i Medi Ambient.

Hui hem pogut assistir al magnífic seminari impartit per Francesc Arechavala, tècnic especialista en mobilitat i un dels redactors del PMoMe de l'àrea de València, a l'alumnat de l'assignatura d'Espais Urbans del Grau de Geografia i Medio Ambient. La conferència ha sigut molt dinàmica gràcies a la participació dels assistents que han plantejat preguntes de gran interés sobre la mobilitat sostenible en l'àrea metropolitana de València i les problemàtiques relacionades amb la planificació i la governança en entorns supramunicipals.

-------

Hoy hemos podido asistir al magnífico seminario impartido por Francesc Arechavala, técnico especialista en movilidad y uno de los redactores del PMoMe del área de Valencia, al alumnado de la asignatura de Espacios Urbanos del Grado de Geografía y Medio Ambiente. La conferencia ha sido muy dinámica gracias a la participación de los asistentes que han planteado preguntas de gran interés sobre la movilidad sostenible en el área metropolitana de Valencia y las problemáticas relacionadas con la planificación y la gobernanza en entornos supramunicipales.

Imatges: