• .

XIII Congreso Español de Sociología “Sociedades en la encrucijada, compromisos de la sociología” 3-6/07/19

03/07/19

La FES ha posat en marxa el XIII Congrés Espanyol de Sociologia sota el lema “Societats en la cruïlla, compromisos de la sociologia”. Tindrà lloc entre el 3 i el 6 de juliol de l’any 2019 en la nostra Universitat, i més concretament, al Campus de Tarongers. En aquesta ocasió, participen com a co-organitzadors el Departament de Sociologia i Antropologia Social i l’Associació Valenciana de Sociologia.

[Llegir més]

El diagnòstic local en els processos de canvi social

14/05/19

La Facultat de Ciencies Socials de la Universitat de València acollirà del 3 a 6 de juliol unes jornades per analitzar el Diagnòstics de Necessitats Socials de la ciutat de València.

[Llegir més]

Análisis Sociológico del Discurso - Enfoques, métodos, procedimientos

07/05/19

El volumen ofrece un diálogo entre perspectivas sociológicamente relevantes y de distintas tradiciones internacionales. Reúne por primera vez una gran variedad de visiones expresamente sociológicas del análisis del discurso que se han ido desarrollando en las últimas décadas, sobre todo desde Alemania, Francia y los países anglosajones, sin olvidar las diversas aportaciones de la sociología española.

Els temps a l’ensenyament secundari: d’on partm i cap a on volem anar?

08/04/19

IV Jornada amb el Professorat d´Ensenyament Secundari Dilluns 8 d’abril 9:00 a 15:00 Saló d´actes de la Facultat de Ciències Socials

[Llegir més]

IV Premios de Investigación en Ciencias Laborales

29/03/19

Los IV PREMIOS DE INVESTIGACION EN CIENCIAS LABORALES se crean con el objetivo fomentar la capacidad de los egresados en RRLL-RRHH en el proceso de difusión y publicación de los resultados obtenidos en sus investigaciones y estudios de Fin de Grado y de Fin de Master.

[Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies