Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Óptica y Optometría y Ciencias de la Visión Logo del portal

L'ALUMNAT DE QUART CURS DE GRAU EN ÒPTICA I OPTOMETRIA PARTICIPA EN EL PROJECTE D'INNOVACIÓ DOCENT BASAT EN EL JOC “TIMES UP”

  • 16 enero de 2024
Image de la noticia

Per segon any consecutiu, l'alumnat de 4t curs del Grau en Òptica i Optometria de la Universitat de València, dins de l'assignatura “Optometria geriàtrica i legislació sanitària”, ha dut a terme una activitat emmarcada dins d'un projecte d'innovació docent de la convocatòria del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius per al desenvolupament de projectes d'innovació educativa per al curs 2023-2024.

Per a elaborar esta activitat, el treball en equip i l'aprenentatge entre iguals han sigut fonamentals. La ludificació generada pel propi alumnat ha facilitat la comprensió dels conceptes i ha millorat l'atenció durant les sessions.
El resultat de les sessions de treball a l'aula ha servit per a generar un concurs final a través de 100 targetes amb conceptes de tot el temari impartit en l'assignatura, on l'alumnat ha aprés a processar el material d'aprenentatge de manera constructiva, seleccionant, elaborant i organitzant informació important, així com desenvolupant un judici crític en valorar les propostes dels companys i aprenent també a sintetitzar la descripció dels conceptes en tindre d'explicar-los únicament amb 1 o 2 paraules en l'última ronda del concurs final.
L'activitat del “concurs final Time’s Up” va tindre lloc en una aula habilitada per al correcte desenvolupament d'esta activitat per equips. Posteriorment, es van analitzar les puntuacions obtingudes per cadascun d'ells i es van entregar els obsequis, en funció de la puntuació obtinguda per cada equip, i els corresponents diplomes.
Després de la realització del qüestionari de satisfacció pels participants, es va obtindre una valoració positiva o molt positiva (>90%), aconseguint els objectius plantejats en el projecte i demostrant la idoneïtat de continuar realitzant esta activitat en futurs cursos acadèmics.

Accés a algunes fotos d'aquesta activitat:

Foto 1 / Foto 2 / Foto 3 / Foto 4 / Foto 5 / Foto 6 / Foto 7 / Foto 8 / Foto 9 / Foto 10 / Foto 11 / Foto 12