Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Óptica y Optometría y Ciencias de la Visión Logo del portal

Comencen les visites guiades per a l’alumnat de batxillerat i formació professional al Campus de Burjassot

  • 16 febrero de 2024
Image de la noticia

El dilluns 19 de febrer començaran les visites guiades a l’alumnat de batxillerat i formació professional al Campus de Burjassot, dins d’una de les activitats del programa Conèixer

L’objectiu d’aquestes visites és donar a conèixer a l’alumnat de batxillerat i formació professional els nostres Graus per a que tinguen tota la informació necessària per poder triar adequadament el seu futur professional a la nostra universitat.

En el cas d’Òptica i Optometria les visites seran els propers dies 19, 21, 23, 27 i 29 de febrer, i es faran en col·laboració amb l’alumnat de les mentories, que s’encarregaran d’acompanyar als visitants pel Campus i d’atendre tots els seus dubtes.

Enguany el coordinador del programa conèixer Manolo Martínez, i la Vicedegana de la Facultat de Física Mª Amparo Díez seran els encarregats de fer la xarrada inicial orientativa. Una vegada finalitzada, les alumnes de la mentoria faran una visita guiada als laboratoris de muntatge i òptica oftàlmica, òptica instrumental i als gabinets d’optometria. En cadascun d’ells els rebran docents del Grau que els explicaran el funcionament dels laboratoris/gabinets, i que els deixaran utilitzar part del material perquè puguen experimentar el que és fer aquestes pràctiques.