Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Óptica y Optometría y Ciencias de la Visión Logo del portal

El Grau d'Òptica i Optometria rep la visita del professor John Barbur

  • 25 octubre de 2023

El dimarts passat, 24 d'octubre, el Grau d'Òptica i Optometria va rebre la visita del professor John Barbur, de la City University de Londres, en el marc del congrés EVER23 a València, on va participar amb sis ponències orals i en una taula de debat

John Barbur és el Director del Centre d'Investigació de Visió Aplicada de la City University de Londres. La seua investigació abasta tant els estudis fonamentals dels mecanismes visuals com la investigació clínica i aplicada. Ha desenvolupat nous mètodes i instrumentació per a l'anàlisi dels components de la resposta de la pupil·la, la visió espacial i la sensibilitat cromàtica, així com del mesurament de la dispersió de la llum en l'ull. 

El passat 24 d'octubre va realitzar un seminari sobre la seua investigació a l'alumnat de l'assignatura de Mètodes psicofísics per a la detecció i el seguiment de patologies visuals de quart curs del Grau, i per a docents i becaris del Departament d'Òptica, Optometria i Ciències de la Visió, així com per a alumnes del Màster en Optometria Avançada i Ciències de la Visió. Seguidament, va realitzar una visita als laboratoris de psicofísica del Grau.