Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Óptica y Optometría y Ciencias de la Visión Logo del portal

Participació d'alumnes d'Òptica i Optometria en el concurs INNOCAMPUS

  • 5 diciembre de 2023
Image de la noticia

Els/les alumnes del Grau d’Òptica i Optometria que participen en el concurs d’Innocampus "La IA en el teu dia a dia" queden finalistes.

El passat dijous 30 de novembre es va celebrar la primera activitat del curs 23-24 organitzada per Innocampus al voltant de la intel·ligència artificial en la ciència. Enguany, s’ha organitzar en el saló d’actes de l’ETSE (Escola Tècnica superior d’enginyeria). Els ponents Germán Sanchis Trilles de l’empresa Sciling va contar la seua experiència treballant al mon de la intel·ligència artificial, el ponent Emilio Soria Olivas va explicar com funciona este món i que hi ha darrere de totes aquestes aplicacions quotidianes i, per finalitzar, la ponent Marina García Granero va parlar de la part ètica que cal tenir en compte en tot açò de la intel·ligència artificial.

En acabar les ponències i el debat, membres de l’estudiantant d’Inncocampus entre els que es troba l’alumna Aura Descals del Grau d’Òptica i Optometria, van lliurar els premis del concurs ‘La IA en el teu dia a dia’, on se’ls demanava als participants que presentaren en un vídeo com utilitzen la intel·ligència artificial en el seu dia a dia. Les alumnes Anna Ye i TingTing Huang del Grau d’Òptica i Optometria van quedar finalistes amb el seu vídeo on explicaven com usen l’aplicació ChatGPT per a estudiar al Grau. La més sincera enhorabona a les tres per participar en estes iniciatives i quedar a més a més finalistes del concurs.

Accés a algunes fotos d'aquesta activitat: