• .
 • .
 • .

Renovació de l'Acreditació - Visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CEE)

06/06/19

El pròxim 7 de juny rebrem la visita de la Comissió d'Avaluació Externa (CEE), per a la renovació de l'acreditació del Doctorat en Teledetecció.

  El professor i investigador del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica, José Antonio Sobrino Rodríguez, premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019

  06/06/19

  El catedràtic José Antonio Sobrino Rodríguez, professor i investigador del Departament de Física de la Terra i Termodinàmica, de la Universitat de València, ha rebut el prestigiós premi Jaume I de Protecció del Medi Ambient 2019.

  [Llegir més]

   L'Institut d'Orientació de vol (IFF) , Braunschweig, Alemanya, busca estudiants de doctorat, en Meteorologia / Física / Enginyeria, interessats en investigació de l'atmosfera.

   02/04/19

   L'Institut d'Orientació de Vol (IFF) que forma part de la Technische Universität Braunschweig, Alemanya, i ubicat en l'aeroport d'investigació de Braunschweig opera diverses UAS meteorològiques (Aeri no tripulat) i Sistemes i avions d'investigació tripulats. Està buscant estudiants de doctorat, per a projecte científic, desenvolupament, integració de sensors, electrònica i adquisició de dades, així com per a la preparació, participació i anàlisi de dades de campanyes de camp amb UAS, començant el més prompte possible.

   [Llegir més]

    Cata a cegues de productes gourmet i marca blanca

    02/04/19

    El professor Roberto Pedrós junt als finalistes de la Comisió del Grau en Ciències Gastronòmiques de la Universitat de València, Nicolás Escobar, Sandra Notario, Ángela Sánchez, Silvia Bobadilla i Marta Cuenca, han preparat una cata a cegues, de productes gourmet i marca blanca, així com un divertit “Insect Challenge”, en el departament de Física de la Terra i Termodinàmica.

    [Llegir més]

     Audiència Pública Màsters Oficials en Física Avançada, Física Mèdica i Teledetecció.

     13/03/19

     Audiència Pública el dia 22 de març de 12:00 a 13:00 hores en la Sala de Graus ‘LISE MEITNER’, situada a la planta baixa del bloc C de la Facultat. ¡¡¡ VINE I OPINA !!!

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies