• .
 • .
 • .
 • .

El poeta Luis García Montero inaugura el Màster i Doctorat en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional

26/10/17

“¿Y si hablamos de verdad? (Los derechos son más importantes que las causas)”. Aquest és el títol de la conferència que pronunciarà el poeta i professor Luis García Montero en la inauguració de la novena edició del Màster i Doctorat en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional que tindrà lloc en l’Aula Magna de l’Edifici de la Nau, el dijous 26 d’octubre, a les 19 h. El conferenciant serà presentat per Javier de Lucas, catedràtic de filosofia del dret, moral y política i director de l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València.

[Llegir més]

  La Universitat de València ofereix dos nous Programes de Doctorat

  26/07/17

  Implantació de dos nous Programes de Doctorat: - Programa de Doctorat en Història Econòmica.*         - Programa de Doctorat en Fisioteràpia. * ____________________________________________________________ * Pendent d’autorització per la Generalitat Valenciana.

  [Llegir més]

   Defensa de la Tesis Doctoral del investigador de l’IDH Pier Dupont

   17/07/17

   El proper dilluns 17 de juliol tindrà lloc la defensa de la tesi doctoral del investigador de l’IDH Pier Dupont, dirigida per Àngeles Solanes i que porta per títol “Tackling racism seriously: Human rights and the underpinnings of ethnic recognition”. La cita serà a les 10:30 al Saló de Filosofia del Dret i Política de la Facultat de Dret.

    CONVOCATÒRIA PREMIS EXTRAORDINARIS DE DOCTORAT CURS 2016-2017

    09/06/17

    La Universitat de València ha publicat la convocatòria de premis extraordinaris de doctorat del curs 2016-2017. Podran sol·licitar els esmentats premis els doctors per la Universitat de València que hagen obtingut la màxima qualificació en la defensa de la tesi entre l'1 d'octubre de 2014 i el 30 de setembre de 2016 (ambdós inclosos) El termini per a presentar les sol·licituds a través de la seu electrònica de la Universitat s'obri el 23 de desembre i finalitza el 6 de febrer.

    Què llindar d’exclusió dels drets pot acceptar una democràcia per seguir cridant-democràcia?

    07/06/17

    El proper dimecres 7 de juny, a les 17.00 h., Javier de Lucas, catedràtic de Filosofia del Dret i Filosofia Política i Director de l’Institut de Drets Humans de la Universitat de València, impartirà el seminari “El futur dels drets socials en un món globalitzat”.

    [Llegir més]

     Localització

     Institut Universitari de Drets Humans

     C/ Serpis, nº29. Edifici d'Instituts d'Investigació,
     C.P. 46022, València (Espanya)


     Veure Campus de Tarongers en un mapa més gran

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;Intervenciones genéticas de mejora y derechos humanos - Carlos Lema
     Imatge de la portada del video;El modernismo hispanoamericano frente al caso Dreyfus - José Calvo
     Imatge de la portada del video;El rol de las directrices políticas en la gestión de la inmigración en Italia - Iside Gjergji

     Intervenciones genéticas de mejora y derechos humanos - Carlos Lema

     "Intervenciones genéticas de mejora y derechos humanos", conferència impartida dins del Màster en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional de la Universitat de València

     El modernismo hispanoamericano frente al caso Dreyfus - José Calvo

     "Compromiso literario y derechos humanos. El modernismo hispanoamericano frente al Affaire Dreyfus", conferència impartida dins del Màster en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional organitzat per l'Institut de Drets Humans de la Universitat de València

     El rol de las directrices políticas en la gestión de la inmigración en Italia - Iside Gjergji

     "El rol de las directrices políticas en la gestión de la inmigración en Italia". Conferència impartida dins del Màster en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional organitzat per l'Institut de Drets Humans de la Universitat de València.

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies