• .
 • .
Microscopy

Curs de Microscòpia òptica en microbiologia i immunologia

09/06/17

La Facultat de Física organitza al juny el curs 'Advanced optical microscopy in microbiology and immunology', inclòs en el programa d'activitats formatives dirigides a estudiants de Màster i de Doctorat. M. Carmen Chifiriuc, de la Universitat de Bucarest, i Genaro Saavedra, de la Universitat de València, impartiran este curs de caràcter teorico-pràctic del 12 al 16 de juny. Més informació:

[Llegir més]

  Curs de models bàsics de fotónica i d'òptica d'ones de matèria

  02/06/17

  Els dies 12 i 13 de juny s'impartirà en el Dep. d'Òptica i Optometria i Ciències de la Visió el curs 'Basic models of photonic and matter-wave optics', inclòs en el programa d'activitats formatives dirigides a estudiants de Màster i de Doctorat. El Dr. Boris Malomed, de la Universitat de Tel Aviv, serà el professor encarregat de dirigir el curs. Més informació:

  [Llegir més]

   imatge poster curs

   Curs d'Innovació en l'àrea de física de partícules

   26/05/17

   Els dies 30 i 31 de maig s'impartirà en el Parc Científic de la Universitat de València el curs: Innovació en l'àrea de física de partícules, organitzat per la Facultat de Física amb la col·laboració de l'IFIC. Francisco J. Albiol, investigador de l'IFIC, serà el professor encarregat d'aquest curs dirigit a estudiants de Màster i Doctorat. Més informació:

   imatge investigador i pc

   Curs de ferramentes informàtiques en la física de partícules

   11/05/17

   La Facultat de Física oferirà novament enguany el curs 'Computer tools in particle physics' amb l'objectiu que alumnes de Màster i de Doctorat puguen familiaritzar-se amb l'ús de les ferramentes SARAH, SPheno, micrOMEGAs i MadGraph, molt utilitzades en el camp de la física de partícules. Avelino Vicente, investigador de l'IFIC, serà el professor encarregat d'aquest curs pràctic que s'impartirà del 22 al 26 de maig. Més informació:

   imatge poster

   Estadística i física de partícules. Curs de Màster i Doctorat.

   28/04/17

   La Facultat de Física ha organitzat el curs 'Statistics and Particle Physics', inclòs en el programa d'activitats formatives dirigides a estudiants de Màster i de Doctorat, que serà impartit els dies 17, 18 i 19 de maig en el Parc Científic de la Universitat de València. Wouter Verkerke, de la Universitat d'Amsterdam, serà el professor encarregat de la realització d'aquest curs de caràcter teorico-pràctic. Més informació:

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies