Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Física Logo del portal

.
.
.

Entra a formar part del coneixement més avançat

.

Convocatòria beques de mobilitat internacional de Doctorat 2017

  • 7 d’abril de 2017
Image de la noticia

La Universitat de València (UV) ha convocat les beques de mobilitat internacional per a estudiants de Doctorado de la UV per a realitzar estades que completen l'activitat específica de mobilitat del programa de doctorat corresponent al llarg de l'any 2017. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 12 de maig de 2017.

 

Podran ser beneficiaris d'aquestes beques els estudiants que estiguen matriculats en algun dels programes de doctorat oficials de la UV regulats pel Reial Decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments de doctorat. 

Dues són les modalitats de beques regulades en la present convocatòria:

Modalitat A, per la qual es concediran beques de mobilitat internacional Erasmus pràctiques per a estades en algun dels 28 països membres de la Unió Europea, o a Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Turquia o la República de Macedònia, que estaran finançades per la UV i pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.

Modalitat B, per la qual es concediran beques de mobilitat internacional per a estades en països diferents dels de la modalitat A.

Les estades objecte d'aquestes beques hauran de tindre una duració mínima de 3 mesos i haver finalitzat, en tot cas, abans del 31 de desembre de 2017. 

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils des de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. 

Data de publicació en el DOCV: 7 d'abril de 2017

Més informació:  

http://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/relacions-internacionals/relacions-internacionals/programa-erasmus-estudis/outgoing/erasmus-postgrau-1285849566105.html

http://www.uv.es/relint