Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Didàctiques Específiques Logo del portal

L'oferta de postgrau de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València inclou, a més d'uns altres, els següents títols universitaris oficials:

Tots dos títols estan enfocats a formar investigadors especialitzats en qüestions didàctiques relacionades amb les diferents àrees curriculars dels ensenyaments no universitaris, per exemple els processos d'aprenentatge, els estils d'ensenyament, l'activitat del professorat en exercici, etc., així com en qüestions didàctiques de les ensenyament universitàries i de qualsevol altre context relacionat amb l'ensenyament i l'aprenentatge d'aquestes àrees curriculars, per exemple la formació inicial de professorat, aspectes soci-culturals, elements d'història, etc. El seu objectiu últim és formar investigadors que s'incorporin a les comunitats investigadores nacional i internacional de la seva especialitat mitjançant la integració en equips existents o la creació de nous equips.

Tant el màster com el doctorat són interessants per als llicenciats o graduats en especialitats curriculars que tenen entre les seves sortides professionals l'ensenyament en E. Infantil, E. Primària o E. Secundària. També són interessants per als nous professors de les àrees de coneixement universitàries responsables de les diferents especialitats i per els qui aspirin ser professors d'aquestes àrees de coneixement.