University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

El Consell de Govern aprova el doble grau en Química-Enginyeria Química

  • December 15th, 2021
El Consell de Govern aprova el doble grau en Química-Enginyeria Química

VALÈNCIA, 14/12/2021 - Aquest dilluns 13 de desembre el Consell de Govern ha aprovat la doble titulació Química-Enginyeria Química. L'organització de les assignatures de les dues titulacions ha permés dissenyar un currículum per al doble grau, el qual comptarà amb un total de 330 crèdits que es cursaran en cinc anys amb una càrrega docent raonable per a l'estudiantat (entre 63 i 69 crèdits per curs).

Aquesta doble titulació comptarà amb 20 places i s’impartirà en la Facultat de Química i en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV).

Cal destacar que aquests dos graus de la Universitat de València han sigut reconeguts d'acord amb els estàndards de qualitat internacional amb la concessió dels Segells Internacionals EuroBachelor®️ i Eur-Ace®️.

Així mateix, aquest programa compta amb el suport de l'Associació Química i Mediambiental del Sector Químic de la Comunitat Valenciana (QUIMACOVA), en representació de les empreses del sector químic d'aquesta Comunitat, les quals manifesten el seu interés per la formació proposada i pel perfil professional dels egressats d'aquesta doble titulació.