University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

El pròxim dijous, 30 de març, se celebren les IV Jornades per a la Igualtat Digital de Gènere

  • March 23rd, 2023
El pròxim dijous, 30 de març, se celebren les IV Jornades per a la Igualtat Digital de Gènere

Organitzades per la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere (UV-GVA), tindran lloc a l'auditori Marie Curie del Parc Científic de la UV.

La Càtedra organitza anualment unes jornades en les quals visibilitza la situació de Bretxa Digital de Gènere en la Comunitat Valenciana i analitza els reptes per a aconseguir tancar aquesta bretxa. Enguany, les IV Jornades per a la Igualtat de Gènere Digital tindran lloc dijous que ve 30 de març de 2023, a partir de les 10.00 del matí, fins a la 13.30.

A més, serà possible presenciar l'acte en directe des de l'auditori Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València, o bé des del canal de YouTube de la Càtedra (des de les 10.30). I per a aquells interessats a assistir a l'acte, heu d'inscriure-us en: https://go.uv.es/gencatic/jornades2023

Entre els ponents, estarà Anabel Forte Deltell. Directora de la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere, que destacarà els resultats de l'informe BDG 2022. O Cristina Aranda Gutiérrez, Consultora d'Innovació, Digitalització i Intel·ligència Artificial (IA), especialment, en l'Automatització intel·ligent de processos i del processament del llenguatge natural (NLP, en anglés) i és cofundadora de l'associació Dones Tech i del centre ELLIS Alacant.

En conjunt, la jornada constarà d'una presentació per part de la Càtedra, dels resultats obtinguts en 2022, una ponència principal a càrrec de Cristina Aranda Gutiérrez i una taula rodona, en la qual participaran representants de les Facultats d'Educació, així com del professorat, que girarà entorn de la importància de portar la tecnologia a l'aula des d'una perspectiva de gènere, i com l'educació juga un paper clau per a ajudar a tancar la Bretxa Digital de Gènere.