University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

L'ETSE-UV celebra, el pròxim 11 d'abril de 2024, un conjunt de classes magistrals sobre enginyeria i dades

  • March 27th, 2024
L'ETSE-UV celebra, el pròxim 11 d'abril de 2024, un conjunt de classes magistrals sobre enginyeria i dades

Masterclasses @ETSEUV és una iniciativa per a acostar la tecnologia d'avantguarda a l'alumnat d'enginyeria i ciència de dades de la Universitat de València. Açò, per mitjà de professionals en actiu i empreses a qui convé seguir la pista.

Així doncs, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha organitzat una sèrie de masterclasses, que es realitzaran al llarg del dijous 11 d'abril, de 09.30 a 17.00 hores, sobre dades i ciberseguretat, multimèdia, microelectrònica i telecomunicacions, patrocinada per COGITCV/AGITCV i indústria, patrocinada per COGITI València i tecnologies Web, Cloud i Mòbil.

Entre els ponents, estaràn, Luis Thuillier (Sothis), José Miguel Herrera Maldonado (Pangeanic), Jorge Hernández Ibáñez (Inbibo), Nicole Morena (Nicky Blender), Francisco Carpe García (NTT Data), Marta Vílchez Serrano (Analog Devices), Juan Checa Fernández (Gerente COGITI Valencia), Wenceslao Blay Corcho (Tetra Proyectos), Caterina Coll Lozano (PERSEO Biotechnology) i Ángel Luis Marín Soler (commercetools).

Més informació: https://www.uv.es/etseuv/masterclass24/