University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

L'ETSE-UV celebra, el pròxim 22 de març de 2023, un conjunt de classes magistrals sobre enginyeria i dades

  • March 9th, 2023
L'ETSE-UV celebra, el pròxim 22 de març de 2023, un conjunt de classes magistrals sobre enginyeria i dades

Masterclasses @ETSEUV és una iniciativa per a acostar la tecnologia d'avantguarda a l'alumnat d'enginyeria i ciència de dades de la Universitat de València. Açò, per mitjà de professionals en actiu i empreses a qui convé seguir la pista.

Així doncs, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València ha organitzat una sèrie de masterclasses, que es realitzaran al llarg del dimecres 22 de març, de 09.30 a 17.00 hores, sobre dades i ciberseguretat, multimèdia, microelectrònica i telecomunicacions i indústria, patrocinada per COGITI València i tecnologies Web, Cloud i Mòbil.
 

Entre els ponents, estarà Luis Belaunde, director d'Operacions i Vendes en companyies de Serveis Digitals, Telecomunicacions, Mòbils i Internet, des de Start Ups fins a grans empreses multinacionals, Juan Checa, gerent de COGITI València, Consuelo Gómez-Zarzuela, electrònica de potència, Juan Carlos Pérez, enginyer de disseny de circuits integrats i de dispositius analògics o Alejandro Lorenzo, antic estudiant d'Enginyeria Informàtica en l'ETSE amb perfil creatiu i emprenedor, entre molts altres.

Més información: https://www.uv.es/congressosdi/masterclass23/