University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

L'ETSE-UV celebra la segona edició de l'Olimpíada d'Informàtica a la Comunitat Valenciana aquest divendres

  • January 23rd, 2023
L'ETSE-UV celebra la segona edició de l'Olimpíada d'Informàtica a la Comunitat Valenciana aquest divendres

Dia: Divendres 27 de gener de 2023

Hora: 10.00 a 13.00

9.30 hores per a gravar recursos i a partir de les 10.00 hores, per a entrevistes amb participants / organització

Lloc: Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV)

Universitat de València

Av. de la Universitat s/n, Burjassot

Contacte: Francisco Grimaldo (654 74 66 08 – francisco.grimaldo@uv.es)

Arriba a València la competició que reuneix el talent jove en informàtica de la Comunitat Valenciana, una generació que està cridada a millorar el món a través de la transformació digital, centrada enguany en les aplicacions socials de la informàtica.

Així doncs, la Universitat de València convoca, per a aquesta segona edició de l'Olimpíada Informàtica de la Comunitat Valenciana (https://oicv.org), al voltant de 100 alumnes d'educació secundària, batxillerat o cicles formatius de grau mitjà.

Durant tres hores, resoldran tres reptes de programació de complexitat creixent en els laboratoris de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV). Per a això, utilitzaran algun dels llenguatges permesos: C++, Python o Java. Tot seguit, a partir de les 13:15 h es concediran els premis a les persones amb majors capacitats en informàtica.

En conjunt, la persona millor classificada representarà a la Comunitat Valenciana en l'Olimpíada Informàtica d'Espanya, juntament amb el guanyador o guanyadora de la seu d'Alacant. Aquest és el primer pas per a accedir a la competició més prestigiosa del món en informàtica ja que, segons la seua puntuació, podrien participar en l'Olimpíada Informàtica Internacional que se celebrarà a Hungria, l'agost de 2023.

Durant l'activitat es podran gravar recursos i entrevistar l'equip organitzador, participants i professorat o famílies acompanyants. També rebrem la visita de Pilar Ezpeleta, directora general d'Universitats, i Silvia Rueda, directora territorial en la Conselleria de Innovación, Universidades, Ciencia y Sociedad Digital.

Us esperem!