University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

Torna la competició de robots Fórmula IEEE a l’ETSE-UV

  • December 16th, 2021
Torna la competició de robots Fórmula IEEE a l’ETSE-UV

La Branca d'Estudiants IEEE de l’ETSE-UV (IEEEsbUV) presenta la segona edició de la Formula IEEE. Es tracta d'un concurs que consistirà en una sèrie de proves, que hauran de ser superades pels robots dissenyats i desenvolupats pels equips participants. Cada equip estarà format per un màxim de quatre membres i comptarà amb el suport d'un membre veterà de l’IEEEsbUV que actuarà com a mentor.

Es realitzaran diverses proves a les quals els competidors hauran de fer front, com ara proves de velocitat i frenada, drag race i segueix-línies. Al seu torn, els robots també seran avaluats i obtindran una puntuació determinada segons el grau de reciclatge que empren, ja que tots els equips tindran un pressupost limitat de 30€ per a construir i desenvolupar el seu robot. Des de l'associació IEEEsbUV es proporcionarà un kit de material bàsic als cinc primers equips que s'inscriguen.

 

Una vegada finalitzada la competició es realitzarà el lliurament de premis que, en el cas del primer premi, consistirà en un Arduino UN, kit de connexions, comunicació i alimentació, kit de components electrònics bàsic, diploma acreditatiu.

 

La inscripció estarà disponible fins al 23 de desembre d'enguany, per a això, els participants hauran d'inscriure's enviant un correu a ieee@uv.es incloent el nom, cognoms, correu i titulació dels interessats.

Cartell de l'esdeveniment