University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

Un estudiant de GIM de l’ETSE-UV guardonat amb el premi Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó al millor expedient acadèmic del curs 2016-2017

  • June 19th, 2018
Un estudiant de GIM de l’ETSE-UV guardonat amb el premi Fundació Carmen Izquierdo  Besante Monzó al millor expedient acadèmic del curs 2016-2017

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, juntament amb la vicerectora d'Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, i el secretari de la Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó, Javier Pastor, ha reconegut als millors expedients titulats del curs 2016-17 i als millors expedients acadèmics de primer curs d'estudis de grau 2016-17.

L'estudiant Sergio Sancho Portolés del Grau en Enginyeria Multimèdia ha sigut guardonat amb el premi al millor expedient acadèmic del primer curs de grau 2016-2017, per la branca de Ciències, Enginyeria i Arquitectura.

L'acte ha comptat amb la presència, entre uns altres, de la directora de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, Paula Marzal.

En el seu discurs, la rectora Mª Vicenta Mestre ha ressaltat els grans valors que tenen els guardonats i guardonades com són la capacitat d'esforç, de superació, de treball o la intel·ligència emocional. ‘Podeu retornar a la societat molt del que heu après o esteu aprenent, perquè teniu i heu tingut la millor formació possible per a afrontar els reptes del futur', va afirmar Mestre.

Per la seua banda, el secretari de la Fundació Javier Pastor ha donat l'enhorabona a tots els premiats i premiades i ha posat en context el paper que va tenir Carmen Izquierdo, una mestra dels anys 50 que va crear aquesta Fundació pel seu compromís amb l'educació i l'excel·lència.

Més informació: http://links.uv.es/TJ82RLo

Images: