University of Valencia logo Logo School of Engineering Logo del portal

El pròxim 22 de juliol se celebra la Jornada d'intercanvi d'experiències d'innovació educativa E4TSE

  • July 15th, 2021
El pròxim 22 de juliol se celebra la Jornada d'intercanvi d'experiències d'innovació educativa E4TSE

La jornada E4TSE se celebra un any més en la ETSE-UV amb contribucions del professorat. Aquesta edició es realitzarà de manera presencial en el Saló de Graus Joan Pelechano de la ETSE-UV, la inscripció és gratuïta però l'aforament serà limitat, per la qual cosa també serà retransmès simultàniament en línia.

En la jornada participaran professors i professores de la ETSE-UV involucrat en activitats d'innovació docent, qui difondran els resultats aconseguits.

A més, rebrem la visita del professor Manuel Rodríguez de la Universitat Politècnica de Madrid, qui presentarà la seua ponència titulada “Aprenentatge actiu motivacional: aplicació a enginyeria química”.

El professor Manuel Rodríguez és coordinador del grup d'innovació educativa EIChE (Educational Innovation in Chemical Engineering) i en els últims 5 anys ha participat o coordinat més de 10 projectes finançats d'Innovació Educativa i ha realitzat més de 20 publicacions. Enguany ha rebut el Premi a la Innovació Educativa de la Universitat Politècnica de Madrid.

Enllaç per a inscriure la teva assistència a la Jornada E4TSE (tant en modalitat en línia com presencial): https://encuestas.uv.es/index.php/467322?lang=ca

Programa E4TSE