Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiant
  1. Instruccions sol·licitud
  2. Documentació a presentar
1. Instruccions Sol·licitud

Mitjançant el següents enllaços es pot accedir a la sol·licitud d'admissió als programes de Doctorat:

1. Accés a la seu electrònica de la Universitat de València ENTREU

2. Accés directe al formulari de preinscripció 2017-2018 en ENTREU

 Cada persona interessada només podrà realitzar una única sol·licitud, podent triar fins a un màxim de tres opcions entre els diferents programes de Doctorat

1.1 .Forma d'accés a la seu electrònica

Al formulari electrònic de sol·licitud d'admissió als programes  es pot accedir, mitjançant la seu electrònica de la Universitat de València "ENTREU" des de qualsevol ordinador amb accés a Internet, amb les següents opcions:

  1. Estudiants de la UV mitjançant el seu usuari i contrasenya de correu.
  2. Estudiants d'altres universitats: els candidats que accedeixen per primera vegada a la seu electrònica ENTREU han de sol·licitar accés (usuari i contrasenya) a través del següent formulari electrònic. Una vegada reben el seu usuari i contrasenya podran accedir al formulari de preinscripció a través de l'enllaç indicat en l'apartat anterior seleccionant l'opció «Usuari de la seu».

1.2.Incidències

En cas d' incidències informàtiques contacte amb el nostre servei d'assistència tècnica que contactarà amb vosté el més aviat possible.

2. Documentació

 La sol·licitud haurà d'anar acompanyada de la documentació següent: (els documents s'hauràn d'escanejar en un sol document dins de cada apartat)

1. Fotocòpia del NIF (espanyols), NIE (residents a Espanya) o PASSAPORT (estrangers).

2. Apartat Títol Universitari Oficial:

  • Acreditació Títol Grau i Títol Màster (Article 6.1 Reial Decret 99/2011).
  • Certificat d'estar en possessió del Diploma d'Estudis Avançats, obtingut d'acord amb el que disposa el Reial Decret 778/1998, de 30 d'abril, o d'haver aconseguit la suficiència investigadora regulada en el Reial Decret 185/1985, de 23 de gener.
  • Acreditació d'avaluació positiva de dos cursos de formació sanitaria especialitzada
  • Títol de doctor de regulacions anteriors

3. Apartat certificat acadèmic Oficial: Certificat corresponent als estudis realitzats en Màsters Oficial i als estudis de Grau /o LLicenciat 

4. Apartat Credencial d'Homologació: Credencial en el cas de tenir els seus estudis estrangers homologats (Grau i Màster). En el cas d’estudiants amb títol no homologat expedit per una institució d’educació superior aliena a l’EEES, justificant del pagament dels drets corresponets a l’obtenció de la resolució d’accés favorable del Rector de la Universitat de València. La tramitació de la sol•licitud d’admissió no s’iniciarà fins que s’hi haja constància del justificant del pagament.   

5. Apartat Documentació Específica del doctorat ( acreditació idiomes...)

6. Apartat Documentació Justificativa Dedicació Parcial (justificació treball, obligacions familiars....)

7. Apartat Carta Motivació. (En el cas de que ho demane el programa de doctorat)

8. Altres Documents:  

 

AVÍS IMPORTANT SUBSANACIÓ DOCUMENTACIÓ PER A ALUMNES AMB ESTUDIS  NO REALITZATS A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA:

Atenció, NOMÉS ELS ESTUDIANTS AMB TITULACIÓ ALIENA A LA UNIVERSITAT DE VALENCIA cal que presenten els justificants originals (en paper) de la titulació d'accés abans del termini de matrícula. Si resultara admés/a en un Programa de Doctorat i no s'haguera presentat la documentació en paper a l'Escola de Doctorat, aquesta admissió ho será de forma “condicional” a que se subsane la presentació de la mateixa. 

La no esmena de la presentació de la documentació en paper abans de la finalització dels terminis establerts, comporta la pèrdua de la plaça inicialment adjudicada, que s'oferirà en la crida de llista d'espera.

Per açò es recomana la presentació de la documentació en paper a continuació de la formalització de la preinscripció on-line.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies