Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Nanociència i Nanotecnologia

Com a requisit general d’accés, els estudiants hauran d’estar en algun dels supòsits de l’article 6 del RD 99/2011 o de la disposició addicional segona d’aquest Reial decret.

Perfil d’ingrés recomanat. L’estudiant haurà d’haver cursat almenys els 60 ECTS del Màster de nanociència i nanotecnologia molecular o de qualsevol altre màster relacionat amb la nanociència i la nanotecnologia.

En aquesta etapa formativa l’estudiant haurà hagut de desenvolupar les capacitats següents:

1. Capacitat d’anàlisi i síntesi de problemes científics.

2. Capacitat per a desenvolupar les diferents etapes d’un treball d’investigació, des de la cerca bibliogràfica fins al plantejament dels objectius, el disseny de l’experiment mitjançant la utilització de la metodologia adequada, l’anàlisi dels resultats i l’establiment de conclusions.

3. Formació multidisciplinària en química, física i ciència de materials, incloent-hi els aspectes bioquímics que capaciten per a comunicar-se amb experts d’aquestes àrees i per a conèixer el llenguatge de la nanociència.

L'estudiant ha de demostrar un nivell d'anglés de B2 que garantitze que és capaç de fer presentacions del seu treball d'investigació en anglés en reunions i congresos tant locals com internacionals.

CRITERIS D’ADMISSIÓ

Comptar amb una carta d’acceptació d’un grup d’investigació que participe en el doctorat per fer la tesi doctoral en el seu si.