Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional

La supervisió de les tesis dels doctorands és responsabilitat directa del director (i tutor, si és el cas) i de la comissió acadèmica del programa de doctorat que vetlarà per la qualitat de les tesis presentades en aquest.

Una vegada admés i matriculat en el programa de doctorat, a tots els doctorands i doctorandes els serà assignat un tutor o tutora, doctor o doctora amb acreditada experiència investigadora, al qual correspondrà vetlar per la interacció del doctorand o doctoranda amb la comissió acadèmica i, en particular.

· Responsabilitzar-se de l'adequació de la formació i de l'activitat investigadora del doctorand/a a els principis del programa i, si és el cas, de l'escola doctoral.

· Orientar a l'estudiant en l'elecció dels cursos, seminaris o altres activitats no reglades

El director de tesi doctoral és el màxim responsable de la conducció del conjunt de les tasques d'investigació del doctorand, responsabilitzant-se de la coherència i idoneïtat de les activitats de formació, de l'impacte i novetat en el seu camp, de la temàtica de la tesi doctoral i de la guia en la planificació i la seua adequació, si és el cas, a la d'altres projectes i activitats on s'inscriga el doctorand.

Anualmente la Comisión Académica del Programa evaluará el plan de investigación y el documento de actividades junto con los informes que deberá de emitir el tutor o tutora y el director o directora. La evaluación positiva será requisito para poder continuar en el programa.